Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Περήφανος που κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ…”

“Περήφανος που κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ…”

stefanos dedas

Η Γκαζιαντέπ έφυγε από το “Παλατάκι” με το “διπλό” και ο Στέφανος Δέδας ήταν ικανοποιημένος με την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας κόουτς είπε:

“Είμαι περήφανος που κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα του και ξέρω πόσο δύσκολο είναι αυτό. Σαν μονάδες έχουμε καλύτερους παίκτες ατομικά. Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ θα αντιδράσει και εκεί φάνηκε η ποιότητά μας. Κάτι που δεν είχαμε κάτι στο φιλικό που έγινε εδώ. Σε πρώτο βαθμό αποφεύγουμε την έβδομη και την όγδοη θέση με τις δύο νίκες που έχουμε. Θέλουμε να παίζουμε στην Ευρώπη όσο περισσότερο γίνεται. Αυτή η νίκη μας δίνει το περιθώριο για μια ήττα εκτός προγράμματος. Για εμάς το σημαντικό είναι το τούρκικο πρωτάθλημα”.

Για το πλάνο των Τούρκων: “Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ στην κρίσιμη στιγμή στηρίζεται σε χαμηλό σχήμα. Χτυπήσαμε με τον Μπάλαζιτς στον Ντίλαρντ. Η απόφασή μας να πάμε την μπάλα στον Μπάλαζιτς ήταν το πιο σημαντικό. Επίσης ο Ραντ είναι φορμαρισμένος, έπαιξε καλά και απέναντι στην Καρσίγιακα. Ο ΠΑΟΚ ξέρει να παίζει, έχει ρόλους αλλά είναι άτυχος”.

Ο καλαθοσφαιριστής της Γκαζιαντέπ, Σον Αρμαντ (πέτυχε 20 πόντους) δήλωσε: “Hταν σημαντική νίκη, ειδικά όταν τα παίρνεις σε αυτό το γήπεδο, σε μια δύσκολη έδρα. Εχουμε δύο νίκες. Στο δεύτερο ημίχρονο με βοήθησαν οι ψηλοί, ήταν ομαδική δουλειά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …