Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Πολλά περιθώρια βελτίωσης”

Πασκουάλ: “Πολλά περιθώρια βελτίωσης”

pasqual

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπάμπεργκ, με τον Τσάβι Πασκουάλ να μένει ευχαριστημένος από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας του, αλλά να τονίζει ότι το “τριφύλλι” έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

“Kάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην επίθεση, ίσως για όλο το σαραντάλεπτο ήμασταν καλοί. Απλά στο α’ μέρος δεν βάλαμε πολλές βολές, γι αυτό δεν είχαμε μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Στην άμυνα, λίγο έως πολύ, τα τριάντα πρώτα λεπτά παίξαμε καλά, αλλά μετά -και ειδικά στο τελευταίο πεντάλεπτο- χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Πιστεύω ότι ήταν μια καλή εντός έδρας αρχή στην Ευρωλίγκα, με μία σημαντική νίκη”, τόνισε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κομμάτι των βολών.

“Πιστεύω πως στο μέλλον θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Μερικές φορές είναι ψυχολογικοί οι λόγοι γι αυτό το κακό ποσοστό. Κάποιες άλλες δεν έχει σημασία αν στην γραμμή των βολών πηγαίνει ένας καλός ή ένας κακός σουτέρ. Στο β’ μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι, χάσαμε πολύ λίγες βολές. Το βελτιωμένο ποσοστό στις βολές ήταν ένα στοιχείο που μας έδωσε ένα καλό προβάδισμα”, δήλωσε.

Όσο για την προπόνηση που έκανε η ομάδα ανήμερα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα, τόνισε: “Δεν είναι η πρώτη φορά που προπονούμαστε μετά από ταξίδι, ούτε που γίνεται προπόνηση ανήμερα. Ας μην δώσουμε μεγαλύτερη σημασία σε αυτό. Είναι λογικό πως όταν δεν κάνεις σωστά κάποια πράγματα, πρέπει να δουλέψεις περισσότερο. Κάναμε δουλειά τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, στη Βαρκελώνη κάναμε ίσως τη χειρότερη εμφάνιση που θα κάνουμε φέτος. Δεν βάλαμε ελεύθερα σουτ, δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν παλέψαμε μέχρι το τέλος. Απόψε η εικόνα ήταν πολύ διαφορετική. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…