Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παππάς: “Το μπάσκετ στηρίζεται από έναν άνθρωπο που τα… σκάει”

Παππάς: “Το μπάσκετ στηρίζεται από έναν άνθρωπο που τα… σκάει”

pappas

Ο Νίκος Παππάς στάθηκε στο μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού, το οποίο είναι το μόνο που μπορεί να φέρει χαρά στους φίλους του “τριφυλλιού”, δεδομένης της κάκιστης κατάστασης που βρίσκεται ο Ερασιτέχνης και η “πράσινη” ΠΑΕ. “Είμαστε εδώ, γιατί το μπάσκετ στηρίζεται από έναν άνθρωπο που τα… σκάει”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας γκαρντ για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

“Μπήκαμε πολύ αποφασισμένα. Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά το κακό αποτέλεσμα στην Βαρκελώνη. Ένα κακό διάστημα είχαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη διαφορά από τους 10 πόντους στο τέλος”, δήλωσε αρχικά ο Νίκος Παππάς στη Nova και πρόσθεσε: “Σίγουρα, πληγώθηκε ο εγωισμός μας και θέλαμε να αντιδράσουμε. Η φετινή χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη. Ο Ερασιτέχνης καταρρέει, το ποδόσφαιρο χαροπαλεύει και θέλουμε εμείς να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο, γιατί μόνο το μπάσκετ μπορεί να φέρει μεγάλες χαρές. Το ξέρουμε και αυτή η χρονιά πρέπει να είναι ιερή για όλους, γιατί είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο. Έχουν έρθει μεγάλοι παίκτες που δεν χαμπαριάζουν από άγχος και θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Είμαστε εδώ, γιατί το μπάσκετ στηρίζεται από έναν άνθρωπο που τα… σκάει. Πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα, για να δώσουμε χαρά σε ανθρώπους, των οποίων ο εγωισμός έχει πληγωθεί”.

Για τον ρόλο του στα αποδυτήρια, συμπλήρωσε: “Αν χρειαστεί να πω μία κουβέντα, ίσως την πω είτε είναι στη δικαιοδοσία μου είτε όχι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν για την κηδεία του πατέρα του

Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν. Στην Τουρκία βρίσκετ…