Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο… σταθερός και “διψήφιος” Τζόουνς

Ο… σταθερός και “διψήφιος” Τζόουνς

jones paok 1

Μέχρι στιγμής είναι ο ξένος που… αρέσει περισσότερο από κάθε άλλον στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Λάκι Τζόουνς ο οποίος “δίνει” αρκετά στον “Δικέφαλο” και στον αγώνα με την Κάπο Ντι Ορλάντο πέτυχε 17 πόντους έχοντας μάλιστα και 11 ριμπάουντ. Ο Αμερικανός δείχνει σταθερότητα ως τώρα και αυτό φαίνεται από τους αριθμούς του. Σε όλα τα παιχνίδια, δηλαδή στα επτά επίσημα που έχουν γίνει για το Κύπελλο Ελλάδας, το πρωτάθλημα και το Champions League, έχει διψήφιο αριθμό πόντων.

Κόντρα στον Άρη στο ματς Κυπέλλου πέτυχε 14 πόντους ενώ στο πρωτάθλημα απέναντι στον Προμηθέα είχε 19 πόντους, κόντρα στον Παναθηναϊκό 11 και απέναντι στην Κύμη 17. Στο Champions League στον αγώνα με την Λούντβιγκσμπουργκ πέτυχε 10 πόντους, στο ματς με την Γκαζιαντέπ 18 και στο παιχνίδι με την Κάπο Ντι Ορλάντο 17.

Στα επτά επίσημα ματς, λοιπόν, έχει μέσο όρο 15,1 πόντους ενώ πέραν αυτών, προσθέστε και την ιδιαίτερα καλή άμυνα που κάνει. Το ζητούμενο, πλέον, είναι να υπάρχει σταθερότητα από τον Τζόουνς… Και επειδή στον ΠΑΟΚ πάντα από… νωρίς κάνουν σχέδια για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, εφόσον ο Αμερικανός συνεχίσει να έχει την ίδια καλή απόδοση, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή (στο μέλλον) να τεθεί θέμα παραμονής του και για την σεζόν 2018-19 καθώς για την ώρα στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι μαζί του.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…