Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να βρούμε λύση άμεσα σε συνεργασία με την διοίκηση”

“Να βρούμε λύση άμεσα σε συνεργασία με την διοίκηση”

paok 1

Ο ΠΑΟΚ… επέστρεψε στις ήττες μετά τα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Κύμη και Κάπο Ντι Ορλάντο. Ο “Δικέφαλος” δεν κατόρθωσε να επιβάλλει τον ρυθμό του στο ματς με τα Τρίκαλα και έτσι “ήρθε” η ήττα. Επειτα από το τέλος του αγώνα, ο κόουτς των “ασπρόμαυρων” ανέφερε:

“Συγχαρητήρια για την νίκη στα Τρίκαλα. Έπαιξαν καλύτερα και είχαν καλύτερο ρυθμό. Σκόραραν πάρα πολλές προσωπικές φάσεις και έβαλαν μεγάλα σουτ. Είχαν μεγάλη ευστοχία σε σουτ τριών πόντων στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο, όταν μειώσαμε έβαλαν σημαντικά προσωπικά σουτ. Ήμασταν άστοχοι σε τρίποντα και χάσαμε βολές.Το χειρότερο ήταν μέτριοι ως κακοί στην ατομική μας άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχτούμε πάλι ψηλό σκορ. Παρότι είχαμε 12 κατοχές παραπάνω, δεν δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε κάτι”.

Για την άμυνα: “Είναι ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Δεν καταφέραμε να το περιορίσουμε σήμερα, όπως κάναμε την Τρίτη στην Ιταλία. Από την στιγμή που δε θυσιάζουμε το σώμα μας και δε βάζουμε τα κορμιά μας και τα χέρια μας καλύτερα, έχουμε πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο»”.

Για το αλλαγών στο ρόστερ: “Θα σκεφτούμε και θα αποφασίσουμε σε συνεργασία με την διοίκηση και θα δούμε τι είναι καλύτερο για να αλλάξουμε, τουλάχιστον το κομμάτι της διάθεσης και της μαχητικότητας στην άμυνα”.

Για το ότι πήρε μικρό χρόνο συμμετοχής ο Κλάσεν στο δεύτερο ημίχρονο, για το ότι αγωνίστηκε ο Ζάρας επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του και για το ότι δεν έπαιξαν οι Τσόχλας, Χρυσικόπουλος: “Δεν θέλω να μιλήσω για τον καθένα προσωπικά. Αυτή ήταν απόφαση που πήρα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Για τον Ζάρα, έπρεπε να γυρίσουμε το παιχνίδι, ψάχναμε μακρινό σουτ και παρόλο δεν ήταν 100% έτοιμος, έπρεπε να χρησιμοποιηθεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…