Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να βελτιώσουμε την άμυνά μας…”

“Να βελτιώσουμε την άμυνά μας…”

paok 3

Ο ΠΑΟΚ πήρε το θετικό αποτέλεσμα που τόσο πολύ ήθελε στον αγώνα με την Κύμη και πλέον το ζητούμενο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι να υπάρχει ανάλογη συνέχεια στα επόμενα ματς που “έρχονται” σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετά το νικηφόρο παιχνίδι των “ασπρόμαυρων”, ο κόουτς του ΠΑΟΚ είπε:

“Κρατάμε την νίκη που ήταν αυτοσκοπός για εμάς. Μας ενοχλεί το γεγονός ότι δεχτήκαμε 80 πόντους. είμαστε ευάλωτοι στο ένας εναντίον ενός αμυντικά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει λίγο χαρά. Οι παίκτες, οι προπονητές, όλοι σε μια ομάδα τρέφονται από τις νίκες. Αν θέλουμε να έχουμε αποτέλεσμα, θα πρέπει να στρώσουμε τον… κώλο μας κάτω για να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Με την Γκαζιαντέπ μπορούσαμε να βάλουμε 100 πόντους, με χαμένα λει απ και πολλές βολές. Η νίκη θα μας δώσει διάθεση για την συνέχεια. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς της Ιταλίας”.

Για την επιθετική λειτουργία: “Ηταν καλύτερη από τα παιχνίδια με τα παιχνίδια με την Λούντβιγκσμπουργκ, τον Αρη και Προμηθέα. Έχουμε αλλάξει τα σχήματα μας τελευταία. Αυτό θέλει χρόνο και προπόνηση. Χρόνο δεν έχουμε και χρειαζόμαστε συγκέντρωση”.

Για τα πολλά φάουλ του Κλάσεν: “Δεν θέλω να αναφερθώ ατομικά, δεν είναι ωραίο να στιγματίσεις κάποιον. Έχουμε θέματα να λύσουμε. Πρέπει να δούμε και αυτό το θέμα”.

Για το ροτέισον της ομάδας: “Πρέπει να το αλλάξουμε. Μια ομάδα που παίζει Τετάρτη- Σάββατο δεν μπορεί να βασίζεται σε λίγους παίκτες. Πρέπει κάθε παίκτης να δικαιολογεί τον ρόλο του. Δεν θα κάνουμε χάρη σε κανέναν”.

Για την επιστροφή του Χαραλαμπόπουλου: “Ίσως την επόμενη εβδομάδα ξεκινήσει προπονήσεις. Περιμένουμε το ΟΚ από τους γιατρούς”.

Τζόουνς: “Περήφανος για τους συμπαίκτες μου…”

Ο Λάκι Τζόουνς ανέφερε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την νίκη και με τον τρόπο που παίξαμε. Μπορεί να φαίνεται ότι έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν είναι τίποτα δεδομένο. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Πριν τον αγώνα, ξέραμε ότι η Κύμη είναι πολύ καλή ομάδα αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι. Θέλαμε να κερδίσουμε πιο νωρίς, αλλά σημασία έχει ότι κερδίσαμε και δεν μας έφυγε η νίκη μέσα από τα χέρια”.

Για το αμυντικό κομμάτι: Υπάρχει τρομερό αμυντικό ταλέντο όμως ακόμα ψαχνόμαστε. Πρέπει να καταλάβουμε απολύτως τι ζητάει ο προπονητής και να παίξουμε πολύ καλύτερα”.

Για το ματς με την Ορλαντίνα: “Η πνευματική ετοιμότητα είναι πολύ σημαντική. Η ατμόσφαιρα θα είναι εχθρική. Πρέπει να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Αν παίζουμε σκληρά, μπορούμε να κερδίσουμε”.

Για την απόδοσή του: “Η απόδοση μου φαίνεται ότι είναι καλή και μπορεί όμως να γίνει πολύ καλύτερη. Βλέπω τα λάθη μου με βοηθάει και ο προπονητής. Μπορώ να πάω πολύ καλύτερα…”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…