Κεντρική Basket League “Να μάθουμε από τα λάθη και να είμαστε προετοιμασμένοι”

“Να μάθουμε από τα λάθη και να είμαστε προετοιμασμένοι”

marcus denmon panathinaikos

Ο Μάρκους Ντένμον ήταν ο πρωταγωνιστής στη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ, σκοράροντας 17 πόντους με 5/7 τρίποντα. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την απόδοση της ομάδας του αλλά και του ίδιου, το επικείμενο ματς απέναντι στην Μπάμπεργκ (19/10, 21:15) αλλά και το πρόσφατο “κάζο” της Βαρκελώνης.

Για το χθεσινό παιχνίδι, ο Ντένμον τόνισε: “Μάθαμε από κάποια από τα λάθη που κάναμε. Είναι νωρίς ακόμα για εμάς, μαθαίνουμε να παίζουμε μαζί. Βγήκαμε έξω στο ματς με τον ΠΑΟΚ και νικήσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τυχεροί με κάποιες χαμένες μπάλες, κάποια ριμπάουντ και μερικές βολές. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε περισσότερο ρυθμό. Τα σουτ μπήκαν και παίξαμε άμυνα. Κυρίως, όμως, βρήκαμε τον ρυθμό μας για το παιχνίδι που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα αυτή την εβδομάδα. Αυτό ήταν το πολύ σημαντικό”.

Για την εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε: “Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σε ένα εκτός έδρας ματς. Στο δεύτερο μέρος δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ. Συμβαίνουν αυτά κάποιες φορές. Το θέμα είναι να μάθουμε από τα λάθη μας για να μην τα ξανακάνουμε. Δεν ήμασταν χαρούμενοι για την εμφάνισή μας, σίγουρα. Είχαμε προετοιμαστεί καλά αλλά δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Στο μπάσκετ, όμως, συνεχίζεις να δουλεύεις, να είσαι ομάδα. Θα γυρίσουμε στις προπονήσεις και θα γίνουμε καλύτεροι μέρα με την μέρα”.

Ο Ντένμον μίλησε και για τον προπονητή του, Τσάβι Πασκουάλ, αναφορικά με τις προπονήσεις έπειτα από τη συντριβή στη Βαρκελώνη: “Ήταν… έντονος, γιατί δουλεύαμε σκληρά και προετοιμαζόμασταν για την ομάδα που θα παίξουμε. Αλλά, τελικά, κανένας δεν ήταν χαρούμενος με την απόδοσή μας στο ματς. Έπρεπε να γυρίσουμε στα βασικά και να προπονηθούμε. Μόλις γυρίσαμε από το αεροδρόμιο δουλέψαμε. Πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε τη δουλειά”.

Τέλος, ο σούτινγκ γκαρντ των “πρασίνων” αναφέρθηκε και στο επικείμενο ματς με την Μπάμπεργκ για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα: “Θα προπονηθούμε και θα προετοιμαστούμε. Ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα. Κάθε ματς στην Ευρωλίγκα είναι “μάχη”. Θα είμαστε προετοιμασμένοι για το ματς της Πέμπτης. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο σπίτι μας”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…