Κεντρική Basket League Άρης “Να έχουμε υπομονή και επιμονή…”

“Να έχουμε υπομονή και επιμονή…”

giannakis 2

Ο Άρης καλείται να κάνει… καλή αρχή στο Champions League και απέναντι στη Ζιελόνα Γκόρα να “αντιδράσει” μετά την ήττα από τον Κόροιβο. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε πως ελπίζει να βοηθήσουν οι Πέτγουει και Μοράντ που είχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα ενώ ανέφερε πως οι “κίτρινοι” θέλουν να πιέσουν τους Πολωνούς. Συγκεκριμένα είπε:

“Είναι δύσκολο τουρνουά το Champions League. Η Ζιελόνα Γκόρα είναι έμπειρη ομάδα, ξέρουμε τις δυσκολίες. Κάνουμε την ομάδα να γίνεται καλύτερη, οι δύο παίκτες, ο Μοράντ και ο Πέτγουει, έχουν πάει συντηρητικά. Πιστεύω να βοηθήσουν και να είμαστε έτοιμοι. Είναι δεδομένο πως θα έχουμε σκαμπανεβάσματα, στα ματς αλλά και μέσα στην χρονιά. Αν δυναμώσουμε πνευματικά, θα πάρουμε τα αποτελέσμα. H Zιελόνα Γκόρα στηρίζεται στον πλέι μέικερ, σε έναν παίκτη στις θέσεις 2-3, στον Κελάτι… Οι δύο Σέρβοι είναι έμπειροι και έξυπνοι παίκτες. Θέλει υπομονή και επιμονή και ηρεμία, κάτι που δεν δείξαμε στο τελευταίο ματς και ελπίζω να το δείξουμε σε αυτό το ματς”.

Για το ότι έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες στην προπόνηση της Δευτέρας μετά την ήττα από τον Κόροιβο: “Κάθε μέρα πρέπει να γίνουν καλύτεροι…. Τρεις παίκτες βασικοί, ήρθαν τελευταία στιγμή. Ούτε ο πλέι μέικερ είναι πολλές μέρες στην ομάδα. Είναι λογικό να υπάρχει νευρικότητα, αλλά πιστεύω αυτά να μας κάνουν καλό γιατί η χρονιά είναι μεγάλη. Ο Άρης έχει πολύ κόσμο που τον αγαπάει και ελπίζω να βρούμε την εικόνα που πρέπει την κατάλληλη εποχή. Η Ζιελόνα έχει έμπειρους γκαρντ. Θέλουμε να πιέσουμε, να βάλουμε ταχύτητα στο παιχνίδι αλλά να έχουμε και υπομονή για να μην κάνουμε εύκολα λάθη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…