Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας εκτός Ρόδου”

“Να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας εκτός Ρόδου”

papadakis kolossos

Ο Κολοσσός ξεκίνησε με το… “δεξί” στη Stoiximan.gr Basket League και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του αύριο. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανιώνιο (14/10, 16:30), με τον νεαρό γκαρντ των Ροδιτών, Κωνσταντίνο Παπαδάκη, να τονίζει πως τούτη η αναμέτρηση αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα του, προκειμένου να “δοκιμάσει τις δυνατότητές της εκτός Βενετόκλειου”.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog, που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

“Nα τεστάρουμε τις δυνατότητές μας μακριά από την Ρόδο
Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί μπήκαμε με τον πιο ιδανικό τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι ή καλύτερα ένα παραδοσιακό νησιωτικό ντέρμπι. Ήταν έναν ματς σφιχτό, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ, αλλά ευτυχώς στο τέλος καταφέραμε εμείς να χαμογελάσουμε. Με αυτά τα παιχνίδια, όμως, αποκτάς χαρακτήρα νικητή.

Ωστόσο, από την άλλη απλά πετύχαμε την πρώτη μας νίκη και έτσι συνεχίζουμε προσηλωμένοι στον αρχικό μας στόχο, που είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στο πρώτο ματς ο Μπρέι δυστυχώς δεν τα κατάφερε να ήταν μαζί μας. Ευτυχώς, όμως, την εβδομάδα που πέρασε ένιωθε πολύ καλύτερα και έτσι θα τον έχουμε.

Τώρα, πάμε στη Νέα Σμύρνη για το ματς με τον Πανιώνιο. Μία ιστορική ομάδα, που συνήθιζε να είναι ψηλά στην Α1 τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος, κάνει μία νέα προσπάθεια και γι’ αυτό θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που παράλληλα θα είναι και το πρώτο εκτός έδρας για εμάς, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνατότητές μας μακριά από το Βενετόκλειο.

Μπορεί στην πρεμιέρα να μην μπήκε καλά ο Πανιώνιος, αλλά αυτό δεν παύει να λέει ότι δεν είναι μία καλή ομάδα και γι’ αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να την υποτιμήσουμε. Αλλά, θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, να εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή και μακάρι στο τέλος να φύγουμε με το ροζ φύλλο.

Τα λέμε την επόμενη φορά,
Κωνσταντίνος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…