Κεντρική NBA Μοίραζε παντού ασίστ ο Τεόντοσιτς! (vid)

Μοίραζε παντού ασίστ ο Τεόντοσιτς! (vid)

milos teodosic clippers

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς ηττήθηκαν με 121-113 από τους Τορόντο Ράπτορς στο πρώτο τους παιχνίδι στην preseason αλλά ο Μίλος Τεόντοσιτς κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα πάνω του. Ο fancy τρόπος παιχνιδιού του φαίνεται πως έχει κάνει ήδη τους Αμερικανούς να ανυπομονούν, προκειμένου να τον δουν εν δράσει, με τον Σέρβο πλέι-μέικερ να μην τους απογοητεύει στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των “Clips”.

Συγκεκριμένα, ο Τεόντοσιτς ολοκλήρωσε το ματς, έχοντας μονάχα 1 πόντο (0/5 σουτ, 1/2 βολές) αλλά κατόρθωσε να μοιράσει 8 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής, αφήνοντας το αποτύπωμά του στην αναμέτρηση!

Οι πικ-εν-ρολ συνεργασίες των Κλίπερς αναμένεται να είναι από τις πιο “φονικές” του πρωταθλήματος, με τον Τεόντοσιτς να παίζει τεράστιο ρόλο στο κομμάτι αυτό. Ο Σέρβος μοιάζει μονίμως έτοιμος να σερβίρει την μπάλα στους ψηλούς μετά το σκριν στο κατάλληλο timing, προτιμώντας, συνήθως, να πηγαίνει από τη δεξιά πλευρά.

Ακόμη, ο Τεόντοσιτς προωθούσε ταχύτατα την μπάλα στο τρανζίσιον, προκειμένου να εκμεταλλευθεί την αθλητικότητα των συμπαικτών του (ΝτιΆντρε Τζόρνταν, Γουέσλεϊ Τζόνσον) ενώ “έσπαγε” σωστά την μπάλα στην περιφέρεια μετά το αρχικό πικ-εν-ρολ.

Μοιάζει φανερό ότι ο τρόπος παιχνιδιού του NBA είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του Μίλος, με την ταχύτητα, την αθλητικότητα και τους ανοικτούς χώρους να αποτελούν “βούτυρο στο ψωμί” για εκείνον.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/4)

Τα φώτα στο ΣΕΦ Ένα παιχνίδι περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (18/4). Συγκεκρ…