Κεντρική Basket League Άρης “Mε υπομονή κόντρα στην Βόννη, είναι αθλητική ομάδα…”

“Mε υπομονή κόντρα στην Βόννη, είναι αθλητική ομάδα…”

aris omadiki pic

O Άρης την Τρίτη στο Παλέ θα αντιμετωπίσει την Βόννη έχοντας ως στόχο να πάρει την τρίτη του νίκη στο Champions League, με τους “κίτρινους” να έχουν το “αγκάθι” της απουσίας του Γιάννη Αθηναίου (διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο) ενώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένουν να δουν πώς θα “αντιδράσει” ο Κάιλ Γουίβερ στο πρόβλημα που έχει στον μηρό (λογικά και οι δύο παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό).

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είπε εν όψει του αγώνα με την Βόννη: “Είναι αθλητική ομάδα. Δεν έχει δείξει την πραγματική της εικόνα ως τώρα, τρέχει πολύ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, μυαλομένοι και υπομονετικοί. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε, να περιμένουμε ένα παιχνίδι στον πόντο”.

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: “Μόνο καλό μπορούν να σου κάνουν αυτές τις ήττες. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλα ποσοστά ευστοχίας. Δείξαμε ανωριμότητα κάποιες στιγμές. Κάναμε λάθη και βιαζόμασταν επιθετικά. Χάσαμε εύκολα καλάθια και όταν παίζεις με μια τέτοια ομάδα, δεν είναι εύκολα. Χάσαμε και τον Αθηναίου αλλά αυτά μας βοηθούν να γίνουμε καλύτερη ομάδα”.

Για την συμπαράσταση του κόσμου: “Αν έρθει και ο κόσμος, θα είναι συμπαράσταση στην προσπάθειά μας. Πιστεύω θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε την πορεία μας”.

Για το αρνητικό του Άρη φέτος: “Πρέπει να καταλάβουμε ότι το φάουλ είναι εργαλείο. Πρέπει να μάθουμε με το χρησιμοποιούμε”.

Πουλιανίτης: “Να δώσουμε τον δικό μας ρυθμό”

Ο Στέλιος Πουλιανίτης ανέφερε: “Eχουμε να αντιμετωπίσει μια δύσκολη ομάδα. Επιθετικά τρέχει πολύ, αμυντικά είναι καλή. Είχαμε ένα καλό τεστ με τον Ολυμπιακό, παίζουμε στην έδρα μας και δεν έχουμε ταξιδέψει. Θέλουμε να δώσουμε τον δικό μας ρυθμό και αμυντικά πάντα θέλουμε να είμαστε δυνατοί. Και επιθετικά να είμαστε συνεπείς. Εγώ προσπαθώ να είμαι καθημερινά έτοιμος. Οι προπονητές με βοηθούν και θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…