Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μαυροειδής: “Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τα Τρίκαλα”

Μαυροειδής: “Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τα Τρίκαλα”

ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανανέωσε το blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα, για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο esake.gr:
“Ιδιαίτερη χρονιά για την ΑΕΚ

Φίλες και φίλοι,

Ξεκινάει το Πρωτάθλημα. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι ως ομάδα, όπως συμβαίνει πάντα στις πρεμιέρες, ωστόσο, είμαστε διατεθειμένοι να μην κάνουμε τα εύκολα δύσκολα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά και θα γίνει το αυτονόητο.

Τα πρώτα δείγματα γραφής τα βλέπει όλος ο κόσμος. Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία. Όλα πήγαν καλά. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία να αποκτήσουμε καλύτερη χημεία. Προχωράμε. Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τα Τρίκαλα. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας. Το έχουμε αποδείξει αυτό και κατά την περασμένη περίοδο.

Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για μας, δεδομένου, ότι θα γιορτάσουμε με διαφόρους τρόπους και με αποκορύφωμα την ταινία «1968» τα 50χρονα από τη μεγάλη επιτυχία στο Καλλιμάρμαρο. Έχουμε λοιπόν ακόμη ένα κίνητρο για να τα δώσουμε όλα και να είμαστε ακόμη πιο σοβαροί για να φτάσουμε στον στόχο μας, που είναι πάντα όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Σας ευχαριστώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…