Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Λοτζέσκι: “Μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη”

Λοτζέσκι: “Μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη”

matt lojeski panathinaikos

Ο Ματ Λοτζέσκι επέστρεψε στο ΣΕΦ ως αντίπαλος για πρώτη φορά και κατάφερε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα της Basket League. Ο φόργουρντ των “πρασίνων” μετά το ματς δήλωσε ότι αυτή νίκη θα τους δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την πρώτη του επίσκεψη στο ΣΕΦ ως αντίπαλος: “Δεν ήταν δύσκολο. Ένιωθα καλά, αν και με τον κόσμο θα ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Όλα κύλησαν φυσιολογικά όμως. Ήταν λίγο παράξενο στα αποδυτήρια, αλλά το μυαλό μου και η προσοχή μου βρίσκονται εξ ολοκλήρου στον Παναθηναϊκό και όχι στον Ολυμπιακό“.

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: “Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Προφανώς για να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας, η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική. Κάναμε μια μεγάλη νίκη, αν και ο Ολυμπιακός είχε σημαντικές απουσίες και ίσως με την παρουσία του κόσμου να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και να κέρδιζαν. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί. Είναι σημαντικό να αρχίζεις με μια νίκη σαν κι αυτή”.

Για την Μπαρτσελόνα: “Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στην Euroleague και είμαστε ενθουσιασμένοι γι αυτό. Προφανώς θέλω να παίξω καλά εναντίον τους, αλλά εκείνοι έκαναν τις επιλογές τους στους παίκτες και εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος και συγκεντρωμένος στην ομάδα μου”.

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι στη σωστή κατεύθυνση: “Γιατί όχι; Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στο πρωτάθλημα και το κερδίσαμε. Θα παίξουμε ξανά μαζί τους, όμως αυτό είναι μεγάλο βήμα. Θα ακολουθήσουν και άλλα δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε έναν δύσκολο μήνα με πολλά απαιτητικά παιχνίδια, οπότε η νίκη αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση για να πάμε ακόμα καλύτερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…