Κεντρική NBA Καθολική αποθέωση Γιάννη από ΛεΜπρόν και Καβς!
NBA

Καθολική αποθέωση Γιάννη από ΛεΜπρόν και Καβς!

lebron james giannis antetokounmpo buck cavaliers

Οι Μιλγουόκι Μπακς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς θα πέσουν στη “μάχη” του Bradley Center τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/10, 02:00), με το απίθανο duel ανάμεσα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κλέβει την παράσταση! Σε δηλώσεις του, ο “βασιλιάς” επιβεβαίωσε την τρομερή εκτίμηση που τρέφει για τον “Greek freak”, λέγοντας τα παρακάτω λόγια.

“Ο Γιάννης θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε εποχή και μέσα σε οποιοδήποτε σύστημα“, ήταν τα λεγόμενα του κορυφαίου παίκτη στον πλανήτη, με τους δύο σούπερ-σταρ να θεωρούνται ως οι κορυφαίοι φόργουορντ της Ανατολικής Περιφέρειας!

Την εκτίμησή του προς τον Γιάννη εξέφρασε και ο κόουτς των Καβαλίερς, Τάιρον Λου: “Έχει γίνει πολύ καλός. Ξέρει πλέον ποιος είναι και πως πρέπει να παίξει. Είναι ένας πλήρης παίκτης και είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις. Στο τρανζίσιον παιχνίδι μοιάζει με τον ΛεΜπρόν, με τον τρόπο που κατεβάζει την μπάλα κι έτσι όπως επιτίθεται στο καλάθι. Έχει εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό παίκτη“.

Τα πιο εγκωμιαστικά σχόλια, όμως, τα έκανε ο Κάιλ Κόρβερ: “Είναι πολύ ξεχωριστός. Δεν ξέρω αν υπήρξε ποτέ παίκτης με τα δικά του σωματικά προσόντα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…