Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κάναμε αυτό που έπρεπε”

“Κάναμε αυτό που έπρεπε”

manolopoulos aek

Η ΑΕΚ συνέτριψε 92-67 το Ρέθυμνο Cretan Kings και πανηγύρισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο τεχνικός της Ένωσης, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε πως η ομάδα του “έκανε αυτό που έπρεπε“, ενώ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εικόνα των “κιτρινόμαυρων” στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν οι Κρητικοί πλησίασαν στο -6 (44-38).

Αναλυτικά:

“Θεωρώ πως κάναμε αυτό που έπρεπε σήμερα, χωρίς να υποτιμήσουμε το Ρέθυμνο, που έχει μία πολύ καλή ομάδα. Όσον αφορά στον αγώνα, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα μας στο δεύτερο δεκάλεπτο, τόσο επιθετικά όσο κι αμυντικά. Κάναμε πολλά λάθη. Στην επανάληψη, όμως, τα παιδιά έπαιξαν πιο παθιασμένα και διαβασμένα και γι’ αυτό πήραμε αυτή τη διαφορά”.

Για την ετοιμότητα της ΑΕΚ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος: “Αν με ρωτούσατε στο πρώτο ημίχρονο, θα σας έλεγα πως δεν είμαστε έτοιμοι, αν μου το λέγατε στο δεύτερο, θα έλεγα είμαστε. Αυτό που ξέρω είναι ότι καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, έτσι κι εμείς. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά και μένει να δούμε τι θα γίνει στα επόμενα ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…