Κεντρική NBA Ήττα για τους Χοκς, πρώτη συμμετοχή για Ντόρσεϊ (vid)
NBA

Ήττα για τους Χοκς, πρώτη συμμετοχή για Ντόρσεϊ (vid)

tayler dorsey

Οι Σάρλοτ Χόρνετς “έχτισαν” πάνω σε ένα απίθανο σερί 24-0 κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου, με αποτέλεσμα να ανατρέψουν το -20 και να επικρατήσουν άνετα με 109-91 των Ατλάντα Χοκς. Το αξιοσημείωτο για τους Έλληνες φανς ήταν η πρώτη συμμετοχή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον “μαγικό” κόσμο του NBA, έστω κι αν ο χρόνος που πέρασε στο παρκέ ήταν πολύ περιορισμένος.

Πιο αναλυτικά, ο Ντόρσεϊ μπήκε στο ματς στα τελευταία 2’36” του ματς, όταν όλα είχαν πια κριθεί (garbage time). Στη στατιστική του πρόλαβε να “γράψει” 1 ριμπάουντ και 2 χαμένα τρίποντα ενώ κατάφερε να κερδίσει και φάουλ σε διεκδίκηση ενός “σκουπιδιού” από τον Ντουάιτ Χάουαρντ.

Ο Κέμπα Γουόκερ παρέσυρε τους πάντες στον ρυθμό του, με 26 πόντους και 9 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής, έχοντας καταπληκτική συνεργασία στο πικ-εν-ρολ με τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Μιας και γίνεται λόγος για τον “Superman”, o 31χρονος σέντερ δεν γινόταν να ανακοπεί με τίποτα, έχοντας 20 πόντους και 15 ριμπάουντ ενώ ο Φρανκ Καμίνσκι πρόσθεσε 21.

Στον αντίποδα, ο Ντένις Σρέντερ σκόραρε 25 πόντους ενώ ο Τόριαν Πρινς πρόσθεσε 15.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Χόρνετς “έτρεξαν” ένα αδιανόητο επιμέρους σκορ της τάξεως του 87-47 (!), από τα μέσα της 2ης περιόδου μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Τα highlights του αγώνα

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…