Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ήμασταν τραγικοί στο αμυντικό τρανζίσιον”

“Ήμασταν τραγικοί στο αμυντικό τρανζίσιον”

nikos vetoulas

Το Ρέθυμνο μπορεί να κέρδισε τον Κόροιβο, αλλά ο Νίκος Βετούλας δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος απ΄αυτά που είδε. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί, ενώ τόνισε ότι και οι δύο του Αμερικανοί πλέι μέικερ ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε;

“Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στα παιδιά. Υπήρχε πολύ άγχος. Θέλαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πολύ νωρίτερα από τον πραγματικό χρόνο. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε διαφορές 8-9 πόντων γιατί ήμασταν τραγικοί στο αμυντικό τρανζίσιον. Σήμερα παίξαμε χωρίς πλέι μέικερ. Και οι δύο Αμερικανοί γκαρντ ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Όχι μόνο με τα φάουλ που έκαναν. Πρώτη φορά βλέπω να βγαίνουν και οι δύο έξω με 5 φάουλ.

Από κει και πέρα  ήμασταν τυχεροί που ο Ανδρέας ήταν σε καλή μέρα και μας βοήθησε στη θέση του πόιντ γκαρντ, ο Χάρης, ακόμα και ο Ρόμπερτσον. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Βλέπουμε τα αποτελέσματα και ότι οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Σίγουρα στον κόσμο άρεσε που είδαν δύο ομάδες να τρέχουν, να πηδάνε, να σκοράρουν και να προσφέρουν θέαμα, αλλά για μας δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Γενικά θεωρώ ότι από αυτό το παιχνίδι έχουμε να διορθώσουμε περισσότερα πράγματα από ότι είχαμε στη Ρόδο. Το περίεργο είναι ότι εκεί χάσαμε ενώ σήμερα κερδίσαμε.

Ιδιαίτερα στην άμυνα κάναμε λάθος προσέγγιση. Είχαμε αργά ματσαρίσματα στο τρανζίσιον και ήμασταν  πολύ κακοί στο πικ εν ρολ. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα αθλητική αλλά δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε και γιατί η συνέχεια προβλέπεται δύσκολη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…