Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είχαμε σωστή αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι”

“Είχαμε σωστή αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι”

printezis 1

Ο Γιώργος Πρίντεζης τράβηξε επιθετικά την ομάδα του και την βοήθησε να φτάσει στη νίκη στην πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκα και μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην αντίδραση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενώ σχολίασε και την γενικότερη εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ:

Για τον αγώνα: “Ήταν μια καλή νίκη. Αντιδράσαμε καλά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε καλά κόντρα σε μια σκληρή ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά για να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Η αλήθεια είναι πως είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια αν και κάναμε κάποια ηλίθια λάθη. Συγκεντρωθήκαμε σε σημαντικούς παίκτες της Μπασκόνια και είχαμε διάρκεια. Κάναμε μια δεύτερη καλή εμφάνιση”.

Για τον τραυματισμό του Τιλί:Ήταν ο τρίτος τραυματισμός αυτός του Τιλί. Αυτό είναι ένα από τα θετικά πως έχουμε μεγάλο ρόστερ. Ο Αγραβάνης ήταν έτοιμος. Παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη. Ήταν σημαντικές οι απουσίες που είχαμε”.

Για την Ευρωλίγκα: “Έτσι όπως είναι το νέο σύστημα πρέπει να κερδίζουμε πάντα. Όλοι είμαστε πιο έμπειροι στο νέο σύστημα και ξέρουμε ποια είναι τα κρίσιμα παιχνίδια. Δεν έχουμε περιθώρια λάθους. Δουλεύουμε καλύτερα, χρειάζεται συντήρηση για να φτάσουμε ψηλά”.

Για την εικόνα των ψηλών: “Η ομάδα παίρνει τη νίκη. Δεν θέλω να σταθώ σε ψηλούς και κοντούς. Όλοι όσοι μπήκανε δώσανε πράγματα. Είναι ανάλογα το τι σου δίνει μια ομάδα. Θέλαμε να βάλουμε εύκολα καλάθια. Σε γενικές γραμμές το κάναμε και πήραμε ρυθμό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…