Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είχα μεγάλο κίνητρο να παίξω”

“Είχα μεγάλο κίνητρο να παίξω”

agravanis 1

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα και ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο κίνητρο που είχε για τον σημερινό αγώνα, ενώ ανέφερε πως οι τραυματισμοί και η ήττα από τον Παναθηναϊκό τους συσπείρωσε περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ:

Για το κίνητρο: “Όταν δεν παίζω σε ένα τέτοιο ματς… Πραγματικά σου δίνει τρομερό κίνητρο για το επόμενο, ειδικά σήμερα με τον τραυματισμό του Κιμ. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό. Είχα τεράστιο κίνητρο, προσπάθησα να το δείξω στο παρκέ. Απλά κάναμε την πρώτη μας νίκη και συνεχίζουμε”.

Για τα ριμπάουντ: “Στο προηγούμενο ματς δεχθήκαμε εύκολους πόντους από τα ριμπάουντ. Είχαμε στόχο σε αυτό το ματς να έχουμε διάθεση για τα ριμπάουντ. Τα 16 επιθετικά είναι μεγάλο νούμερο. Είχαμε διάθεση”.

Για το αν οι τραυματισμοί και η ήττα από τον Παναθηναϊκό τους συσπείρωσε: “Και στο παρελθόν όταν είχαμε μεγάλες απουσίες και κακά αποτελέσματα συσπειρωνόμασταν και παίζαμε πιο δυνατά. Αυτό κάναμε πάλι. Μπορεί να κάναμε λάθη, αλλά δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…