Κεντρική Elite League Η υπόσχεση του Αλεξανδρή

Η υπόσχεση του Αλεξανδρή

Ο Ηρακλής έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παπάγου, επικρατώντας άνετα των “στρατηγών”, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, με τον πολύπειρο τεχνικό να τονίζει ότι ο “Γηραιός” θα είναι σε κάθε αγώνα και καλύτερος.

“Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία όλων των παιδιών, σε έναν αγώνα που κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην καλή μας απόδοση, όμως πήραμε μια νίκη απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα, που θα κάνει ζημιές, κι αυτό κρατάμε. Είχαμε πολύ καλό δεύτερο δεκάλεπτο, πήραμε διαφορά κι έτσι μπορέσαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Θα πρέπει να βελτιωθούμε και στα ριμπάουντ, κάτι που πιστεύω ότι θα κάνουμε”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Πάτρα:

“Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα, στην Πάτρα, και θα πρέπει να είμαστε καλοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Σε κάθε αγώνα θα είμαστε καλύτεροι, πάντως, αυτό να το γνωρίζει ο κόσμος. Όπως και στις προηγούμενες έτσι και σε αυτή την αγωνιστική είδαμε ομάδες με καλό ρόστερ να επικρατούν δύσκολα, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται διάρκεια και υπομονή ώστε να πετύχουμε τον μοναδικό μας στόχο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…