Κεντρική NBA Γιάννης: “Αυτή είναι μόνο η αρχή!” (vid)
NBA

Γιάννης: “Αυτή είναι μόνο η αρχή!” (vid)

giannis antetokounmpo 1

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεπέρασε κάθε προσδοκία στο ματς απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, πετυχαίνοντας 44 πόντους και κάνοντας υπέροχα πράγματα στα τελευταία λεπτά. Ο “Greek freak“, όμως, έσπευσε να τονίσει ότι αυτή είναι μόνο η αρχή!

Αυτό είναι απλά το ξεκίνημα. Δεν έχω τελειώσει ακόμα. Έχουμε ακόμα 79 παιχνίδια, συν τα πλέι-οφ”, ανέφερε ο Γιάννης μετά το τέλος του ματς.

Ολόκληρη η βραδιά, όμως, ήταν αφιερωμένη στον πατέρα του, Τσαρλς, με τον Γιάννη να αναφέρει χαρακτηριστικά: “Παίζω δυνατά για την οικογένειά μου και κυρίως για τον πατέρα μου επειδή θα λάτρευε να δει αυτές τις φάσεις. Μακάρι ο πατέρας μου να με βλέπει με κάποιον τρόπο και να είναι περήφανος”.

Για το κλέψιμο και το κάρφωμα που έβαλε τους Μπακς μπροστά στο σκορ, ο Αντετοκούνμπο τόνισε: “Ήθελα πάρα πολύ αυτό το κλέψιμο.  Δεν έπρεπε να χάσουμε σήμερα. Έπαιξα άμυνα, πλησίασα τον ΜακΚόλουμ και προσπάθησα για το κλέψιμο. Σίγουρα προσπάθησα να επανορθώσω για τις χαμένες βολές. Δεν θα γινόταν να τελειώσει το παιχνίδι έτσι”.

Ο ηγέτης των Μπακς ερωτήθηκε, φυσικά και για την τάπα στο τελευταίο δευτερόλεπτο: “Ήξερα ότι θα κάνουν νταμπλ-τιμ στον Λίλαρντ, οπότε εκείνος θα πρέπει να δώσει πάσα. Όλοι έπαιζαν άρνηση κι ο δικός μου παίκτης ήταν ο πιο μακρινός. Ο Νέρκιτς δεν με είδε να έρχομαι και κατάφερα να τον ταπώσω”.

Τέλος, ο Γιάννης μίλησε για την αγωνιστική του νοοτροπία: “Συνεχίζω να επιτίθεμαι, να φτιάχνω φάσεις. Θα κάνω λάθη, θα χάσω σουτ αλλά στο τέλος της ημέρας δεν έχω τίποτα να χάσω. Το έχω πει εκατοντάδες φορές. Θέλω να κάνω τα πάντα για να νικά η ομάδα μου. Θα συνεχίσω να είμαι σεμνός, να δουλεύω πάνω στην τέχνη μου και ελπίζω στο μέλλον να γίνω ένας από τους κορυφαίους“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…