Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Γερό χαστούκι”

“Γερό χαστούκι”

nikos vetoulas

Δίκαιο χαρακτήρισε το διπλό του Λαυρίου ο προπονητής του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας, ύστερα από την ήττα της ομάδας του. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι η ομάδα του είχε πρόβλημα στην οργάνωση, ενώ τόνισε ότι αυτή η ήττα είναι ένα γερό χαστούκι για την κρητική ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Συγχαρητήρια στον Χρήστο (σ.σ. Σερέλη) και στο Λαύριο για τη νίκη. Ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Θεωρώ πως όπως προπονείσαι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έτσι και παίζεις στους αγώνες, με την έννοια ότι είχαμε προβλήματα με τον Μούντι λόγω θλάσης, τον Ντάνιελς, τον Κώττα και τον Θεοδωρίδη με αποτέλεσμα να μην κάνουμε προπόνηση έτσι όπως έπρεπε.

Μπορούμε να πούμε πολλές δικαιολογίες αλλά το πιο βασικό είναι ότι στο παιχνίδι βγάλαμε 4-5 άμυνες στην αρχή του γ’ δεκαλέπτου και δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Θεωρώ πως τα τρίποντα του Γκρέι μας άγχωσαν, προσπαθήσαμε για το come-back με αποτέλεσμα να ρισκάρουμε στα σουτ. Όμως, το Λαύριο ευστόχησε, παίρνοντας τη νίκη.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας δεχόμαστε πάνω από 90 πόντους. Είμαστε στα -18 ριμπάουντ. Είχαμε πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού. Θα δούμε τη συνέχεια τι μπορούμε να κάνουμε στη διακοπή του πρωταθλήματος. Ήταν ένα γερό χαστούκι για μας. Θέλουμε να μπούμε καλύτερα στη συνέχεια και να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο που ταιριάζει στην ομάδα του Ρεθύμνου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…