Κεντρική NBA “Έσπασαν” τα στεφάνια και ηττήθηκαν οι Γουόριορς! (vid)
NBA

“Έσπασαν” τα στεφάνια και ηττήθηκαν οι Γουόριορς! (vid)

draymond green emanuel mudiay

Το πρόγευμα ενόψει της επερχόμενης, σπουδαίας σεζόν στο NBA ξεκίνησε, με την Preseason να ανοίγει την αυλαία της χθες. Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους Ντένβερ Νάγκετς αλλά η πρώτη φετινή “παράσταση” των “dubs” απογοήτευσε το κοινό.

Συγκεκριμένα, οι Νάγκετς έφυγαν με το διπλό από την “Oracle Arena“, επικρατώντας με 108-102, εκμεταλλευόμενοι την απίστευτη αστοχία των Γουόριορς. Οι γηπεδούχοι είχαν μονάχα 4/33 τρίποντα, αποδεικνύοντας ότι η “σκουριά” από την απραξία παραμένει πάνω τους. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι αστόχησαν και στα 9 πρώτα τρίποντα που επιχείρησαν, καθώς και στα 14 από τα 15 του πρώτου ημιχρόνου!

Μπορεί το Γκόλντεν Στέιτ να έπαιξε στον συνηθισμένο του ρυθμό, εκτελώντας στα πρώτα δευτερόλεπτα της επίθεσης αλλά το “κρύο” χέρι σχεδόν όλων των παικτών δεν τους βοηθούσε, ώστε να πετύχουν την επιθυμητή ποσότητα πόντων.

Από την άλλη, οι Νάγκετς ευτύχησαν να έχουν τον Πολ Μίλσαπ, ο οποίος ήταν κι ο κορυφαίος του παρκέ, με 22 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4/6 τρίποντα. Χάρη στον τρόπο που “άνοιγε” το παρκέ, η επίθεση των Νάγκετς γινόταν όλο και πιο επικίνδυνη, αποδεικνύοντας ότι η μεταγραφή του θα αποτελέσει “λίρα εκατό” για την ομάδα του Κολοράντο.

Όσον αφορά τους συμπαίκτες του, ο Εμάνιουελ Μούντιεϊ είχε 19 πόντους ενώ οι Γιόκιτς και Πλάμλι σκόραραν από 12.

Για τους Γουόριορς, ο Στεφ Κάρι ήταν ο πρώτος σκόρερ με 11 πόντους (!), έχοντας μονάχα 3/12 σουτ σε 23 λεπτά συμμετοχής. Οι Κέβιν Ντουράντ και Κλέι Τόμπσον σκόραραν από 10, με αυτούς τους 3 παίκτες να είναι οι μόνοι που έφθασαν σε διψήφια επίπεδα!

Αναλυτικά τα highlights της αναμέτρησης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…