Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δεν κάνουμε υπερβολές γιατί θα βρεθούμε πάλι σε δύσκολη θέση”

“Δεν κάνουμε υπερβολές γιατί θα βρεθούμε πάλι σε δύσκολη θέση”

prelevic

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε για τα χρέη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τα οποία έχουν μειωθεί στο 50%, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στο μπάτζετ της ομάδας που δεν μπορεί να ανέβει περισσότερο για οικονομικούς λόγους. Ακόμη ο πρόεδρος του “Δικεφάλου” σχολίασε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα:

“Η ΚΑΕ δεν κινδυνεύει, υπάρχουν υποχρεώσεις όπως σε όλες τις εταιρίες. Δεν μπορούμε να κάνουμε υπερβολές στο μπάτζετ όμως γιατί θα βρεθούμε πάλι σε δύσκολη θέση. Εκτός αν εμφανιστεί ένας χρηματοδότης. Δεν βλέπω κάποιον επενδυτή. Πριν 7 χρόνια είπαμε θα κάτσουμε 6 μήνες και κάποιος θα εμφανιστεί αλλά δε έγινε τίποτα. Όταν διοικείς τον ΠΑΟΚ, επιλέγεις η θα κανείς την δουλειά σου η θα ψάχνεις το δίκιο σου. Εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει. Δεν μπήκαμε για να ακούσουμε… ευχαριστώ”.

Για το που βρίσκονται τα χρέη: “Στο 50%. Έχουν προκύψει πράγματα στην ομάδα που δεν τα είχαμε υπολογίσει”.

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: “Δημιουργήθηκαν προσδοκίες για κάποιον λόγο που δεν τον καταλαβαίνω. Το μπάτζετ μεγάλωσε για λόγους ανταγωνισμού σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στο επίπεδο μας. Το σκεπτικό της ομάδας έμεινε το ίδιο. Δεν άλλαξε τίποτα”.

Για την κόντρα μεταξύ FIBA και Euroleague: “Δεν βλέπω καλό μέλλον στο μπάσκετ αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δε συμμετέχω στις συζητήσεις για να γνωρίζω σε ποιο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις όμως θεωρώ ότι θα πρέπει και οι δύο πλευρές να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …