Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν μπορείς να φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού εάν δεν νιώθεις έτοιμος”

“Δεν μπορείς να φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού εάν δεν νιώθεις έτοιμος”

toliopoulos

Ελάχιστος χρόνος απομένει για την επίσημη πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια και ο Βασίλης Τολιόπουλος αναφέρθηκε στους αντιπάλους τους για την πρώτη αγωνιστική, ενώ αναφέρθηκε και στους προσωπικούς φετινούς στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ:

Για την αλλαγή έδρας: “Δεν αισθανόμαστε πως θα παίξουμε εκτός έδρας. Στο Ηράκλειο έχουμε κάνει αρκετά ματς τα τελευταία χρόνια και νιώθουμε δικό μας αυτό το γήπεδο. Θα κάνουμε άλλη μια προπόνηση και νομίζω πως και οι φίλαθλοι θα σταθούν κοντά μας όπως πρέπει προκειμένου να μας βοηθήσουν. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε“.

Για την Μπασκόνια: “Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα που τρέχει. Είναι πάρα πολύ καλή στο τρανζίσιον με πάρα πολύ γρήγορη κίνηση στην επίθεση. Εμείς θα τους κόψουμε την ταχύτητα και να τους βάλουμε στον δικό μας ρυθμό, στο δικό παιχνίδι παίζοντας καλή άμυνα”.

Για το κλίμα μετά την ήττα στο ντέρμπι: “Το ματς με τον Παναθηναϊκό πέρασε. Ήμασταν καλοί για 35 λεπτά όμως στο φινάλε χάσαμε. Πάντα μια τέτοια ήττα… πονάει όμως έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Είναι εξάλλου πολύ νωρίς στη σεζόν”.

Για τους προσωπικούς στόχους: “Ελπίζω και περιμένω να έχω περισσότερες ευκαιρίες. Νιώθω έτοιμος να ανταποκριθώ στις προκλήσεις ελπίζοντας πως αυτή θα είναι και δική μου χρονιά! Μου αρέσουν τα δύσκολα και θα τα καταφέρω. Απέναντι σε μια ομάδα με περιφερειακούς όπως η Μπασκόνια είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε αντίδραση αμυντικά και επιθετικά. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς εάν θέλουμε να έχουμε υψηλούς στόχους. Δεν μπορείς να φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού εάν δεν νιώθεις έτοιμος για τέτοια ματς“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…