Κεντρική Γυναίκες Χωρίς τη Μάλτση στην Πόλη

Χωρίς τη Μάλτση στην Πόλη

osfp 1

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφθασε, σήμερα το πρωί (18/10), στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει, αύριο (19/10, 20:30), την Μπεσίκτας, με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του στο Γιούροκαπ. Η Εβίνα Μάλτση, δε, είναι στα… “πιτς”.

Η έμπειρη γκαρντ δεν ακολούθησε την “ερυθρόλευκη” αποστολή, καθότι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της, τον οποίο αποκόμισε από το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νίκη Λευκάδας.

Η τεχνικός του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, έχει στη διάθεσή της για την επικείμενη αναμέτρηση τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικότρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Ανθή Μπαλτά, Στέλλα Καλτσίδου.

Η προπονήτρια των Πειραιωτών δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ότι: “Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Μπεσίκτας, η οποία είναι μια παραδοσιακή δύναμη, ανεξάρτητα από το πόσο έχει επενδύσει φέτος. Μας περιμένει ένα εκτός έδρας παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα, που παραδοσιακά έχει δυναμική.

Εμείς πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, με το πλάνο μας, όπως κάνουμε κάθε φορά, και πιστεύω ότι, αν επιβάλουμε τον ρυθμό μας, θα καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η νίκη θα μας δώσει τρομερή ώθηση για τη μετέπειτα πορεία μας, ωστόσο, πρόκειται για ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς”.

Ο τεχνικός διευθυντής των “ερυθρόλευκων”, Κώστας Μίσσας, υποστήριξε ότι: “Η Μπεσίκτας παίζοντας “σπίτι” της, σε ένα γήπεδο που το γεμίζει, έχει κόσμο κι είναι δυνατή ομάδα. Επιπροσθέτως, υπάρχει κι ο φανατισμός και είναι σημαντικός ο τρόπος αντίδρασης της ομάδας στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά, να είμαστε ψύχραιμοι, για να κάνουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει.

Σίγουρα, το πρώτο και βασικότερο είναι να έχουμε ψυχραιμία, να αντιδράσουμε θετικά. Από αγωνιστικής πλευράς, άμυνα, ριμπάουντ και λάθη είναι ένα κομμάτι που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να βάλουμε τις βάσεις, για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα”.

Η Όλγα Χατζηνικολάου, από την πλευρά της, ανέφερε ότι: “Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένες από την αρχή και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Η Μπεσίκτας, μέσα στην έδρα της, είναι πιο δυνατή κι έχει χρόνια εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι στο χέρι μας να φύγουμε νικήτριες από κει μέσα και να πάρουμε μία ακόμα σημαντική νίκη, που θα μας δώσει προβάδισμα για τη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…