Κεντρική Β' Εθνική Άσχημα νέα για Τάσσο

Άσχημα νέα για Τάσσο

Το κατώφλι του χειρουργείου θα περάσει ο Φώτης Τάσσος. Ο άσος του Αγρινίου αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο και θα υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερος στα παρκέ. Η σεζόν δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Χρήστου Μυριούνη, η οποία, βέβαια, είναι έτοιμη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να καλύψει το κενό του Φώτη Τάσσου.

“Δυστυχώς η νέα μπασκετική σεζόν ξεκινάει άσχημα για την ομάδα μου εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού στον ώμο που οδηγεί στο χειρουργείο την ψυχή αυτής της ομάδας τον γίγαντα FotisTassos….Φώταρα δεν μασάς εσύ και ξέρεις πως όλοι μας διοίκηση – προπονητές-συμπαικτες είμαστε δίπλα σου και σε περιμένουμε να επιστρέψεις έτοιμος και δυνατός γιατί σε χρειαζόμαστε!

Είναι η πιο άσχημη στιγμή αυτή για εμένα στα δύο και κάτι χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας του ΑΟΑ αφού είναι ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός παίκτη μου και μάλιστα ενός παίκτη που πόνταρα πολλά αφού ο Φώταρας μας είναι η ψυχή της ομάδας και ένας παίκτης με πολλά κιλά αρχ….. Φώταρα δεν μασάς εσύ”, ήταν το μήνυμα του Χρήστου Μυριούνη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πέθανε από κορωνοϊό ο πρόεδρος της Ένωσης Ιλίου, Γιώργος Λιόσης

Θρήνος επικρατεί στις τάξεις της Ένωσης Ιλίου, καθώς έφυγε από την ζωή ο πρόεδρος της, Γιώ…