Κεντρική Διεθνή “Απόλαυσα τη συνεργασία με τον Σπανούλη”

“Απόλαυσα τη συνεργασία με τον Σπανούλη”

othello hunter cska moscow

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Οθέλο Χάντερ για τον Βασίλη Σπανούλη και τη συνεργασίας τους στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σημείωσε ότι ο Γιάννης Μπουρούσης είναι ένας από τους δυσκολότερους ψηλούς, που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο “sports.ru”:

Για τον πιο δύσκολο ψηλό που έχει μαρκάρει: “Από τους ψηλούς που έχω αντιμετωπίσει θα πω τους Σακίλ και Μπουρούση. Τον Σακίλ τον αντιμετώπισα στην πρώτη μου χρονιά στο ΝΒΑ και ήταν… διασκεδαστικό να τον μαρκάρεις. Κοιτάξτε εμένα και μετά τον Σακίλ. Ήταν δύσκολο. Από την άλλη, θα διαλέξω τον Μπουρούση για έναν λόγο: Μπορεί να χτυπάει την μπάλα χιλιάδες φορές, μπαίνοντας στη ρακέτα και ταυτόχρονα να σε σπρώχνει με τον πισινό. Αυτό, είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις στο ΝΒΑ γιατί δεν επιτρέπεται”.

Για τις συνεργασίες που είχε με τον Σπανούλη και τον Γιουλ: “Όταν ήμασταν στην προπόνηση με τον Σπανούλη, ήξερα ένα-δύο κόλπα του και πώς να τον αντιμετωπίσω. Εκείνος με έσπρωχνε και εγώ τον κυνηγούσα. Αλλά, απολαμβάναμε και οι δύο να παίζουμε μαζί. Από την άλλη και ο Σέρχιο είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης, ο οποίος ξέρει πώς να τροφοδοτεί τον ψηλό”.

Για τον Δημήτρη Ιτούδη: “Πραγματικά μου αρέσει που είναι πάντα ανοικτός να σε ακούσει, ακόμη και όταν δεν συμφωνεί. Επίσης, μου αρέσει που μιλάει ευθέως και όχι πίσω από την πλάτη σου. Και αυτό το εκτιμώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…