Κεντρική Elite League Αγγέλου: “Έχουμε πιθανότητες με Καστοριά”

Αγγέλου: “Έχουμε πιθανότητες με Καστοριά”

doukas 1

Ο Δούκας υποδέχεται αύριο (21/10) την Καστοριά, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2, με την ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου να επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Ο συνεργάτης του έμπειρου τεχνικού, Κώστας Αγγέλου, μίλησε για την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους, τονίζοντας ότι ο Δούκας έχει πιθανότητες να φτάσει στη νίκη.

“Ο αγώνας με την Καστοριά έχει την δική του ιδιαιτερότητα αλλά και ξεχωριστή σημασία. Από την πλευρά μας, η ομάδα μας ψάχνει να βρει μια καλή εμφάνιση για να ανέβει ψυχολογικά μετά την άσχημη εμφάνιση μέσα στην Πάτρα και την ήττα από τον Απόλλωνα. Στην αντίπερα όχθη, η Καστοριά, στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος έφτασε πολύ κοντά στην πηγή ομώς δεν κατάφερε να πιει νερό καθώς έχασε στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, αν και οι δύο ομάδες δεν έχουν δει ακόμα το ροζ φύλλο, οι στόχοι τους είναι διαφορετικοί. Ο αντίπαλος μας έχει φτιαχτεί για να διεκδικήσει ένα από τα εισιτήρια των φετινών πλέι οφ ενώ η ομάδα μας θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

“Έχουμε πιθανότητες να φτάσουμε στη νίκη φτάνει όμως να παρουσιαστούμε προσηλωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Ο αντίπαλος μας έχει γεμάτο και έμπειρο ρόστερ και αυτό δεν μας αφήνει περιθώρια για λάθη και ολιγωρία. Σίγουρα το υψηλό αγωνιστικό πνεύμα σε όλο τον αγώνα, ο ρυθμός και η συγκέντρωση στα αγωνιστικά μας πλάνα θα αποτελέσουν και τα κλειδιά του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…