Κεντρική NBA Ανανέωσε με τους Σπερς ο Όλντριτζ!
NBA

Ανανέωσε με τους Σπερς ο Όλντριτζ!

aldridge valanciunas raptors spurs

Παρά την έντονη φημολογία περί ανταλλαγής του στα μισά της σεζόν, ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ θα παραμείνει, εν τέλει, κάτοικος Σαν Αντόνιο, με τον 32χρονο φόργουορντ να συμφωνεί με τα “σπιρούνια” για επέκταση συμβολαίου, ύψους 72.3 εκατομμυρίων δολαρίων για 3 χρόνια!

Η επέκταση αυτή θα μπει σε ισχύ από τη σεζόν 2018-19, μέχρι τη σεζόν 2020-2021, όπως μετέδωσε ο Άντριαν Γουοζναρόφσκι. Ο παίκτης θα λάβει 21.4 εκατομμύρια δολάρια την επερχόμενη σεζόν, βάσει του τρέχοντος συμβολαίου.

Οι Σπερς προσπάθησαν να βρουν υποψήφιες ομάδες εντός του καλοκαιριού, ώστε ο παίκτης να γίνει ανταλλαγή αλλά δεν βρήκαν κάποια ενδιαφέρουσα προσφορά. Οι σχέσεις ανάμεσα στην ομάδα και τον Όλντριτζ έχουν περάσει από διάφορα στάδια αλλά η σύνδεσή του με τον κόουτς, Γκρεγκ Πόποβιτς έχει ενισχυθεί ενώ, η κατάστασή του στο training camp ήταν εξαιρετική.

Επίσης, το Σαν Αντόνιο δεν ήταν σε θέση να βρει καλύτερο παρτενέρ δίπλα στον σούπερ-σταρ, Κουάι Λέοναρντ ενώ, ο ίδιος ο Όλντριτζ δεν θα μπορούσε να λάβει συμβόλαιο τέτοιου μεγέθους από άλλη ομάδα.

Την περσινή σεζόν, ο Όλντριτζ είχε 17.3 πόντους και 7.3 ριμπάουντ ανά αγώνα, όντας μια σταθερή λύση στο “οπλοστάσιο” των Σπερς, χάρη στο πολύπλευρο επιθετικό του ταλέντο. Μπορεί οι επιδόσεις του στην άμυνα, ειδικά απέναντι σε σέντερ να μην ιδανικές αλλά η παρουσία του παραμένει πολύ χρήσιμη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…