Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Τρις, ένας υποτιμημένος σκόρερ…”

“Τρις, ένας υποτιμημένος σκόρερ…”

triche

tricheO Mπράντον Τρις αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ένας παίκτης που έχει ευρωπαϊκή εμπειρία έχοντας παίξει σε Ιταλία και Ισραήλ. Ας δούμε κάποια στοιχεία για τον νέο καλαθοσφαιριστή του “Δικεφάλου”…

Κάνονας μια έρευνα στο διαδίκτυο για τον Τρις και όσα -θετικά- γράφτηκαν γι’ αυτόν από ξένες ιστοσελίδες, τονίζεται πως είναι ένας παίκτης που έχει “σωματική δύναμη” ενώ “μπορεί να βοηθήσει και ως πλέι μέικερ, εκτός από γκαρντ”.

Τον χαρακτηρίζει η “σκληρή δουλειά” ενώ γι’ αυτόν έχει γραφτεί επίσης πως είναι “ένας υποτιμημένος σκόρερ, έχοντας την δυνατότητα να σκοράρει με διάφορους τρόπους. Κάτι για το οποίο έχει εργαστεί πολύ σκληρά για να το καταφέρει”.

Το 2015 πέρασε μια δύσκολη περίοδο καθώς υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατό του (όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ) και έχασε όλη την σεζόν 2015-2016. “Μερικοί με ρωτούν αν εξακολουθώ να αγωνίζομαι…”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Τρις καθώς το πρόβλημά του ήταν σοβαρό αλλά τελικά το ξεπέρασε.

Ακόμη, ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ είχε τονίσει παλαιότερα ότι… “θέλω να πληρώνομαι κάπου κοντά σε αυτό που μου αξίζει” και είχε προσθέσει πως “αν παίζω καλά, οι ομάδες θα το δουν και θα ανοίξουν πόρτες που δεν είχα πριν“.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …