Κεντρική Eurobasket Θανάσης εις διπλούν στις κορυφαίες τάπες του Ευρωμπάσκετ! (vid)

Θανάσης εις διπλούν στις κορυφαίες τάπες του Ευρωμπάσκετ! (vid)

thanasis antetokounmpo ethniki ellada gallia

thanasis antetokounmpo ethniki ellada gallia

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αποδεικνύει ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων μπλοκέρ της διοργάνωσης, έχοντας σταματήσει τους αντιπάλους του συνολικά 6 φορές στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Μονάχα 5 παίκτες έχουν μοιράσει περισσότερα blocks μέχρι στιγμής, με τον Έλληνα παίκτη να είναι, μάλιστα, πρώτος ανάμεσα σε όλους τους παίκτες, οι οποίοι δεν αγωνίζονται στις θέσεις των ψηλών! Η εντυπωσιακή φύση του παιχνιδιού του δεν θα μπορούσε να τον σταματήσει από το να βρεθεί στο σχετικό top-5.

Γιοφρί Λοβέρν και Κέβιν Σεραφέν κατάλαβαν για τα καλά ότι ο Θανάσης δεν αστειεύεται, σταματώντας τους με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο και οδηγώντας τους συμπαίκτες του σε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Στην υπόλοιπη λίστα, ο Τσέντι Οσμάν έδωσε ένα απίθανο, chase-down block στον Μάτσβαν, ο Σον Χαφ ζήλεψε το κατόρθωμά του ενώ ο Ντάβις Μπέρτανς έκοψε στα ίσια τον “γίγαντα”, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, παρά την υψομετρική διαφορά τους!

https://twitter.com/FIBA/status/906432526562021376?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2FBasket%2FEurobasket%2Fme-prwtagwnisth-ton-thanash-oi-pio-entypwsiakes-tapes.4837522.html

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…