Κεντρική Διεθνή “Τα ριμπάουντ ήταν ο βασικός παράγοντας της νίκης”

“Τα ριμπάουντ ήταν ο βασικός παράγοντας της νίκης”

bartzwkas

Τη δουλειά πρέπει να συνεχίσει η Χίμκι ενόψει της νέας χρονιάς, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε επίσης ότι τα 20 περισσότερα ριμπάουντ που είχε η Χίμκι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ήταν το “κλειδί” για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Προφανώς, καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι έτοιμη ακόμη και ειδικά οι συγκεκριμένες ομάδες που έχουν διεθνείς παίκτες. Οι Σβεντ και Ζούμπκοφ έκαναν μόλις μία προπόνηση με την ομάδα και γι’ αυτό είναι δύσκολο να φτάσει από τώρα στο επιθυμητό επίπεδο. Επίσης, ο Μάλκολμ Τόμας είναι τραυματίας, ενώ ο Τόμας Ρόμπινσον θα έρθει την άλλη εβδομάδα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να μάθει ο ένας τον άλλον. Έχουμε τη δυνατότητα και γι’ αυτό είμαστε αισιόδοξοι.

Σήμερα, πήραμε 20 ριμπάουντ περισσότερα από τον Παναθηναϊκό και αυτός ήταν ο βασικός παράγοντας της νίκης μας, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, ελαττώσαμε τα λάθη μας. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός σημείωσε και κάποια μεγάλα τρίποντα με τους Ντένμον και Σίνγκλετον, ωστόσο πήραμε τη νίκη, λόγω των βολών του Τζένκινς. Συγχαρητήρια στην ομάδα, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…