Κεντρική Eurobasket Τα λιθουανικά ΜΜΕ για τον θρίαμβο της Ελλάδας

Τα λιθουανικά ΜΜΕ για τον θρίαμβο της Ελλάδας

sloukas calathes

sloukas calathes

Παρά το γεγονός ότι η Εθνική Ελλάδος είχε φαινομενικά λίγες πιθανότητες να τα βγάλει πέρα, κατάφερε να σημειώσει μια νίκη τεραστίων διαστάσεων απέναντι στη Λιθουανία, παίρνοντας το εισιτήριο για τη φάση των “8” του Ευρωμπάσκετ! Το αποτέλεσμα αυτό απογοήτευσε πλήρως το κοινό της “Λιέτουβα“, καθώς οι προσδοκίες τους ήταν ιδιαίτερα υψηλές, με τα λιθουανικά ΜΜΕ να αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά τα λεγόμενα των μεγαλύτερων λιθουανικών ιστοσελίδων

Krepsinis.net: “Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τελείωσε για τη λιθουανική ομάδα στη φάση των 16. Η Λιθουανία απέτυχε να περάσει το εμπόδιο της Εθνικής Ελλάδας (64-77)”.

Basketnews.it: “Εκνευριστική απογοήτευση. Η ελληνική ομάδα ντρίμπλαρε τη Λιθουανία. Η πορεία της εθνικής Λιθουανίας στο Ευρωμπάσκετ σταμάτησε στη φάση των 16. Ο Νταΐνιους Αντομάιτις ηττήθηκε από την Ελλάδα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ”

Delfi.lt: “Το όνειρο της εθνικής Λιθουανίας έπεσε σε ελληνικό αμυντικό τοίχο. Η εθνική Λιθουανίας αναπάντεχα τελείωσε τις εμφανίσεις της στο Ευρωμπάσκετ. Οι παίκτες του Νταϊνιάους Αντομάιτις ηττήθηκαν 64-77 από μία ελληνική ομάδα με φανταστική λειτουργία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…