Κεντρική Basket League Άρης “Σπουδαίος ο Γιαννάκης, τρελή ατμόσφαιρα στο Παλέ”

“Σπουδαίος ο Γιαννάκης, τρελή ατμόσφαιρα στο Παλέ”

vaughn kwame

vaughn kwameTις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον Άρη έκανε ο Κουάμε Βον. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

“Είμαι ενθουσιασμένος, νιώθω εξαιρετικά που θ’ αγωνιστώ σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία όπως ο Άρης. Ανυπομονώ να έρθω και να ξεκινήσω δουλειά, να γνωριστώ με τους καινούργιους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν βλέπω την ώρα ν’ αγωνιστώ για λογαριασμό του. Οπωσδήποτε πρόκειται για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου.  Έχει προπονητή μια σπουδαία μορφή του μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο κόουτς ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με έκαναν να συμφωνήσω με την ομάδα”.

Την περασμένη σεζόν ο Αμερικάνος έπαιξε δύο φορές αντίπαλος του Άρη, όντας παίκτης των Σκάιλαϊνερς… “Είμαι έτοιμος να οδηγήσω την ομάδα σε νίκες! Έχω υψηλές βλέψεις και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και στις υπόλοιπες διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε. Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά, να είμαστε ενωμένοι και ν’ ακολουθήσουμε πιστά το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή μας, για να επιτεύξουμε τους στόχους μας”.

Οσο για την ατμόσφαιρα του Παλέ; “Θυμάμαι την ατμόσφαιρα του γηπέδου όταν έπαιξα με τους Σκάλαϊνερς ως αντίπαλος του Άρη πέρυσι. Ήταν εξαιρετική. Έχω δει όμως και βιντεάκια με τους φιλάθλους του Άρη στο youtube και έχω άποψη για την «τρελή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν και ανυπομονώ να την ζήσω”, τόνισε ο Βον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…