Κεντρική NBA Πρωτοφανής στατιστική γραμμή στο WNBA! (vid)
NBA

Πρωτοφανής στατιστική γραμμή στο WNBA! (vid)

candace parker

candace parker

Το WNBA βρίσκεται σχεδόν στην κορύφωσή του, με 4 ομάδες να έχουν απομείνει, παλεύοντας για την πρόκριση στους τελικούς. Όπως όλα δείχνουν, οι Λος Άντζελες Σπαρκς θα είναι οι πρώτοι επιλαχόντες, κάνοντας το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών απέναντι στους Φοίνιξ Μέρκιουρι με σκορ 86-72. Στο ματς αυτό υπήρχε μια ξεκάθαρη πρωταγωνίστρια κι αυτή δεν ήταν άλλη από την Κάντας Πάρκερ.

Συγκεκριμένα, η 31χρονη σταρ σταμάτησε στους 24 πόντους ενώ μάζεψε 13 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ, μοίρασε 3 τάπες κι έκλεψε 2 φορές την μπάλα, σημειώνοντας μια απίθανη stat-line, η οποία είναι ανεπανάληπτη στην ιστορία των πλέι-οφ του WNBA!

Η Πάρκερ έκανε τα πάντα πάνω στο παρκέ, όπως γίνεται κατανοητό κι από τα στατιστικά της. Παίζοντας τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι, κυριάρχησε έναντι των αντιπάλων της σε άμυνα κι επίθεση, βάζοντας σε θέση οδηγού τους Σπαρκς από πολύ νωρίς.

Πλέον, η ομάδα του L.A χρειάζεται μονάχα μία νίκη για να προκριθεί στους τελικούς, όπου και θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Μινεσότα Λινξ-Γουάσινγκτον Μίστικς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…