Κεντρική Γυναίκες “Πράσινη” η Ακρίβου

“Πράσινη” η Ακρίβου

akri

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαργαρίτα Ακρίβου, η οποία θα φορέσει τα “πράσινα” για τη νέα σεζόν. Πρόκειται για μία κίνηση με φόντο το μέλλον, με τη 19χρονη φόργουορντ/σέντερ να εκφράζει τον ενθουσιασμό της για τούτη τη μεταγραφή.

Η ανακοίνωση:

“Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαργαρίτα Ακρίβου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ Γυναικών για την επερχόμενη σεζόν, 2017-2018, αγωνιζόμενη στις θέσεις “3“, “4” και “5” (σμολ φόργουορντ, πάουερ φόργουορντ/σέντερ).

Γεννημένη στις 12 Iουνίου 1998, η Μαργαρίτα Ακρίβου έχει αγωνιστεί στις ομάδες Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων, Απόλλων Καρδίτσας, Τιτάνες Παλαμά, Ίκαρος Καλλιθέας και Φάρος Κερατσινίου την περασμένη σεζόν.

Η 19χρονη αθλήτρια του “τριφυλλιού” δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον σύλλογο στο μέγιστο. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα και να βοηθήσουμε την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…