Κεντρική Basket League Άρης Πιο χαλαρά οι Γουίβερ-Πέτγουεϊ, φιλικό με MZT Σκοπίων

Πιο χαλαρά οι Γουίβερ-Πέτγουεϊ, φιλικό με MZT Σκοπίων

kyle weaver aris

kyle weaver arisΜπρεντ Πέτγουεϊ και Κάιλ Γουίβερ ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα την Πέμπτη ενώ την Δευτέρα θα γίνει φιλικό (κεκλεισμένων των θυρών) στο Παλέ με αντίπαλο την MZT Σκοπίων.

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει

“Δύο προπονήσεις στο «Nick Galis Hall» πραγματοποίησαν σήμερα οι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ. Το πρωινό πρόγραμμα ήταν χαμηλότερης έντασης, με τους παίκτες της ομάδας μας να κάνουν ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο και σουτ.

Στην απογευματινή προπόνηση, η ένταση ανέβηκε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να δουλεύει με τους παίκτες του επάνω στην τακτική. Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκαν Μπρεντ Πέτγουεϊ και Κάιλ Γουίβερ.

Φιλικό την Δευτέρα με την MZT Σκοπίων

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας προγραμμάτισε ο ΑΡΗΣ. Την προσεχή Δευτέρα (18/09), η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη θα υποδεχτεί στο «Nick Galis Hall» την MZT Σκοπίων. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών”.

Παραμένει η ανοιχτή γραμμή για Καββαδά

Στο μεταξύ από την πλευρά του Βασίλη Καββαδά το βράδυ της Πέμπτης επιβεβαιωνόταν πως από τον Άρη του ζητήθηκε να “ανέβει” στη Θεσσαλονίκη (κάτι που είχαμε αναφέρει την Τετάρτη) και να βρεθεί λύση στο ζήτημα των οφειλομένων, για το οποίο υπάρχει ανοιχτό το θέμα εκχώρησης μέρους των τηλεοπτικών. Εφόσον δεν προκύψει λύση, φαίνεται πως στον Άρη θα “τρέξουν” και θα “τελειώσουν” το θέμα της απόκτησης του Κιθ Μπένσον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…