Κεντρική NBA “Ο ΛεΜπρόν θα πάει χωρίς αμφιβολία στους Λέικερς!”
NBA

“Ο ΛεΜπρόν θα πάει χωρίς αμφιβολία στους Λέικερς!”

lebron james boston

lebron james boston

Το καλοκαίρι του 2018 πρόκειται να ανήκει εξ ολοκλήρου στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς το συμβόλαιό του με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς ολοκληρώνεται. Ο “βασιλιάς” μπορεί, φυσικά, να δεχθεί την player option, ύψους 35.6 εκατομμυρίων δολαρίων για την επόμενη σεζόν, παραμένοντας στο Οχάιο αλλά οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν προκύψει ως ένας πολύ δυνατός “παίκτης”.

Η λάμψη του Χόλιγουντ, οι επιχειρήσεις του ΛεΜπρόν, οι οποίες έχουν ως έδρα το L.A αλλά και η επιθυμία της γυναίκας του να μετακομίσουν εκεί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που η συγκεκριμένη επιλογή φαντάζει ως η πιο πιθανή. Ακόμη, ο “βασιλιάς” ενδεχομένως θα ήθελε να γράψει ιστορία και με 3η ομάδα, κάτι που ουδείς εκ των θρύλων του NBA έχει επιτύχει.

Το τελευταίο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Πίτερ Βέσι ήρθε για να βάλει ακόμη περισσότερη “φωτιά” στις ήδη υπάρχουσες φήμες. Ο διάσημος ρεπόρτερ ανέφερε στο pateron.com ότι ο Τζέιμς θα αποχωρήσει “δίχως αμφιβολία” από το Κλίβελαντ, προκειμένου να πάει στους Λέικερς!

Με δεδομένο ότι οι Λέικερς έχουν αρκετό χώρο στο σάλαρι καπ και με δεδηλωμένη την επιθυμία του Μάτζικ Τζόνσον και των υπόλοιπων διοικούντων για την ένταξη ενός σταρ στο ρόστερ, ο δρόμος του μεγαλύτερου blockbuster των τελευταίων ετών στο NBA μοιάζει να ανοίγει διάπλατα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…