Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ντίλαρντ: “Θα είναι μια ενθουσιώδης χρονιά…”

Ντίλαρντ: “Θα είναι μια ενθουσιώδης χρονιά…”

dilard

dilardΘετική εμφάνιση από τον Κέβιν Ντίλαρντ στο ματς με την Γκαζιαντέπ, με τον Αμερικανό να τελειώνει το φιλικό με 16 πόντους. Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δήλωσε:

Για την νίκη της Παρασκευής απέναντι στην τούρκικη ομάδα: “Αξίζει σεβασμός σε αυτήν την ομάδα, έχουν καλούς παίκτες, καλό προπονητικό επιτελείο… Όλα αυτά τους δίνουν αυτοπεποίθηση αλλά έχουμε και εμείς αυτοπεποίθηση. Είμαστε μια καλή ομάδα και αυτό ήταν μόνο το πρώτο βήμα”.

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: 
“Στην πρώτη περίοδο ήμασταν κακοί, ήταν η πρώτη φορά απέναντι σε ποιοτικούς παίκτες… Θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών και σίγουρα αν ‘δέσουμε’, μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες”.

Για την απόδοσή του: “Μπορούσα να παίξω καλύτερα. Εχασα κάποια ελεύθερα σουτ, αλλά τα έβαλαν οι συμπαίκτες μου. Στην συνέχεια θα είμαι πολύ καλύτερος”.

Για την προετοιμασία: “Προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου καλύτερα καθώς μόλις ξεκίνησε η χρονιά”.

Για κάποιες εντυπωσιακές φάσεις με τον Κλάσεν στο φιλικό με την Γκαζιαντέπ:
“Θα είναι μια ενθουσιώδης χρονιά, γεμάτη ωραίες φάσεις, γεμάτη νίκες… Είναι ακόμα το πρώτο βήμα, οι οπαδοί θα έχουν πολλά για να ανυπομονούν”.

Για τον Μπράντον Τρις που απέκτησε ο ΠΑΟΚ: “Παίξαμε αντίπαλοι πριν χρόνια στην Ιταλία. Είναι καλός, σκληρός και έμπειρος παίκτης. Το ρόστερ μας γίνεται ακόμα πιο βαθύ με ποιοτικούς παίκτες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…