Κεντρική Διεθνή “Νιώθω ντροπή για αυτό που έγινε με Μπουρούση”

“Νιώθω ντροπή για αυτό που έγινε με Μπουρούση”

kristits bourousis

kristits bourousis

Ο Νέναντ Κρστιτς δήλωσε πως ακόμα νιώθει ντροπή για το περιστατικό που συνέβη το 2010 με τον Γιάννη Μπουρούση. Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2016, αναφέρθηκε και στους συμπατριώτες, Μίλος Τεόντοσιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Μπορεί να έχουν περάσει επτά χρόνια, όμως, ο Νέναντ Κρίστιτς ακόμη νιώθει ντροπή για αυτό που συνέβη με τον Γιάννη Μπουρούση. Στο φιλικό Ελλάδα- Σερβίας, μια αψιμαχία του Τεοντόσιτς με τον Φώτση, είχε σταθεί στο να “ανάψουν” τα αίματα”.

Τότε, ο Κρστιτς είχε χτυπήσει με την καρέκλα στο κεφάλι τον Γιάννη Μπουρούση:”Δεν έχω δει ποτέ αυτό το βίντεο. Το είδα μόνο εκείνο το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα. Δεν θυμάμαι καλά τι έγινε, δεν ήμουν μόνος, όμως ειλικρινά ντρέπομαι για αυτό που συνέβη”, δήλωσε 34χρονος άσσος.

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ανέφερε:”Μου αρέσει πολύ ως παίκτης. Ωρίμασε αυτή τη σεζόν και πιστεύω πως τέτοιοι παίκτες στην Ευρώπη αποτελούν… είδος υπό εξαφάνιση. Είναι ένας πραγματικός σέντερ, ψηλός, με μεγάλα χέρια, καλό άλμα, καλός στην άμυνα στα picks. Βλέπω ότι βελτιώνεται και στην επίθεση, έχει τεχνική και σουτ από τα 4-5 μέτρα. Ήμουν κάπως φοβισμένος ότι θα χαθεί, γιατί έφυγε πολύ νωρίς από την Παρτιζάν, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Έδειξε πρόοδο αυτή τη σεζόν και πιστεύω πως θα έχει τύχη στο ΝΒΑ, ειδικά με τους Σπερς. Αυτή είναι η κατάλληλη ομάδα για εκείνον. Είναι δύσκολο να μπεις σε αυτή την ομάδα, αλλά και δύσκολο να βγεις από αυτήν”.

Για τον αν βλέπει τον εαυτό του ως πρώτο προπονητή; τόνισε:”Oxι, τόσο απλά. Είναι μια δουλειά με στρες, η οικογένεια υποφέρει. Θα έμενα στο μπάσκετ με κάποιον τρόπο, αλλά ακόμα η απόσυρσή μου είναι “φρέσκια”, οπότε δεν έχω κάνει σχέδια”.

Για τον Μίλος Τεόντοστις, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ΝΒΑ και στους Κλίπερς, πρόσθεσε:”Πιστεύω θα τα πάει καλά στο ΝΒΑ. Πρέπει να δουλέψει στη σωματική του κατάσταση και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν αγωνίζεται στο Eurobasket, μαζί με τον τραυματισμό του. Γνωρίζει ότι πρέπει να δουλέψει σε αυτό το κομμάτι, αλλά ποτέ δεν βασιζόταν στα σωματικά του προσόντα, οπότε πιστεύω ότι θα έχει μια καλή σεζόν. Μπορεί να κάνει την έκρηξη, θα παίζει με τον Γκρίφιν και τον Γκόρντον και ο Μπέβερλι είναι εκεί για να τον καλύψει στην άμυνα. Θεωρώ πως θα είναι στο Top 5″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…