Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Νιώθω δικαιωμένος, δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΟΚ”

“Νιώθω δικαιωμένος, δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΟΚ”

giannaras 3

giannaras 3Tις πρώτες του δηλώσεις ως… επαγγελματίας παίκτης του ΠΑΟΚ (υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας) έκανε ο Γιάννης Γιανναράς (διαβάστε στοιχεία για τον νεαρό πατώντας εδώ). Συγκεκριμένα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ:

“Άφησα την Κύπρο σε πολύ μικρή ηλικία για να έρθω στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ήρθα για να πετύχω πράγματα, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και για να βελτιωθώ ως παίκτης. Ένας από τους πιο σημαντικούς μου στόχους ήταν να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο και σίγουρα αυτή η στιγμή με κάνει να νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου. Είμαι τόσα χρόνια εδώ, που νιώθω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη οικογένεια μου”.

Για το πώς βιώνει την προετοιμασία με την ανδρική ομάδα: “Οι προπονήσεις είναι πιο σκληρές και γενικά η κατάσταση για μένα είναι διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα η μετάβαση δεν είναι εύκολη, αλλά είναι ένα στάδιο που πρέπει να το περάσει κάθε αθλητής”.

Για τους προσωπικούς του στόχους: “Ο στόχος μου είναι να προσαρμοστώ όσο το δυνατό γρηγορότερα και καλύτερα, προκειμένου να μπω στο κλίμα της ανδρικής ομάδας”.

Για την συνολική εικόνα της ομάδας: “Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Όλοι προσπαθούν σκληρά στις προπονήσεις και θεωρώ ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Ο πρώτος στόχος μας, όπως μας έχει πει ο προπονητής μας, είναι να γίνουμε ομάδα. Αν το καταφέρουμε αυτό, τότε θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

“Επένδυση” στο μέλλον με Κυφωνίδη ο ΠΑΟΚ / Διαβάστε το ρεπορτάζ του ebasket.gr πατώντας εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…