Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Νιώθω άνετα στον ΠΑΟΚ, οικογενειακό το κλίμα”

“Νιώθω άνετα στον ΠΑΟΚ, οικογενειακό το κλίμα”

zaras

zarasΟ Θοδωρής Ζάρας ήταν ιδιαίτερα καλός στο φιλικό απέναντι στον Κολοσσό… Πέτυχε 14 πόντους και μαζί με τον Ντίλαρντ αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ, στην νίκη του “Δικεφάλου” με σκορ 77-73. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής δήλωσε:

Για το αν σημαίνουν κάτι οι σερί νίκες στα φιλικά: “Κάτι σημαίνουν… Δεν είναι το πιο βασικό να κερδίσεις σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά να δείξεις αυτά που έχεις δουλέψει στην προετοιμασία. Παρόλα αυτά θέλουμε να κερδίζουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στο παρκέ… Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε και τα τρία παιχνίδια, αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμα”.

Για το διάστημα παρουσίας του στον ΠΑΟΚ: “Αισθάνομαι άνετα εδώ, υπάρχει ένα πολύ οικογενειακό κλίμα που βοηθάει τον αθλητή. Έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα που θα μας κρατήσει δυνατούς εν όψει της νέας χρονιάς”.

Για το βασικό χαρακτηριστικό της νέας ομάδας του “Δικεφάλου”: “Δεν μπορώ να πω κάποιο χαρακτηριστικό γιατί θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη. Βλέπουμε αδυναμίες στο βίντεο, συζητάμε με τους προπονητές και χρόνο με τον χρόνο θα βελτιωνόμαστε για να κερδίζουμε τα παιχνίδια που πρέπει”.

Για το τι “κρατά” ως τώρα από τα φιλικά ματς: “Κρατάω κάποια καλά κομμάτια, τις καλές φάσεις, αλλά πρέπει να δούμε τις αδυναμίες μας και να τις βελτιώσουμε. Τα φιλικά αυτά είναι σαν προπόνηση, όμως κανείς παίκτης του ΠΑΟΚ δεν παίζει για τον εαυτό του αλλά για να κερδίζει η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…