Κεντρική Basket League Άρης “Μέσα” ο Πουλιανίτης, “πάει” Βουλγαρία ο Γουίβερ

“Μέσα” ο Πουλιανίτης, “πάει” Βουλγαρία ο Γουίβερ

aris pravec

aris pravecΜια προπόνηση έγινε την Παρασκευή στο Πράβετς της Βουλγαρίας για την ομάδα του Άρη και αυτή “κράτησε” τρεις ώρες… Ο Στέλιος Πουλιανίτης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού και μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ενώ σε ό,τι αφορά τον Κάιλ Γουίβερ, θα είναι το Σάββατο στην Βουλγαρία.

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

Τρεις ώρες διήρκεσε η σημερινή (1/9) πρωινή προπόνηση που ήταν και η μοναδική για την τέταρτη μέρα παραμονής στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε μπάσκετ και για πρώτη φορά έγινε διπλό με έμφαση στην τακτική. Οι παίκτες του ΑΡΗ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν κάποιες “ανάσες” στο υπόλοιπο της ημέρας καθώς για το απόγευμα δεν έχει προγραμματιστεί προπόνηση. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες να ξεκουραστούν για μερικές ώρες από το ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Στέλιος Πουλιανίτης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού και μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ατομικό πρόγραμμα με αερόβιες ασκήσεις και βάρη ακολούθησαν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Βασίλης Χρηστίδης.

*Πριν από την έναρξη της προπόνησης τηρήθηκε από την ομάδα μας ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της ξαδέρφης του Ντεμέτρις Μοράντ που έχασε χθες τη ζωή της, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

ΑΥΡΙΟ (2/9) ΣΤΟ ΠΡΑΒΕΤΣ O KYLE WEAVER

Ο Kyle Weaver αναμένεται αύριο (2/9) στις 21:15 στο αεροδρόμιο της Σόφιας και εν συνεχεία θα μεταβεί στο Πράβετς προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΑΡΗ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…