Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μανωλόπουλος: “Θέλουμε να δούμε κόσμο στο γήπεδο”

Μανωλόπουλος: “Θέλουμε να δούμε κόσμο στο γήπεδο”

synenteuxi typou filika kypros

synenteuxi typou filika kypros

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η συνέντευξη τύπου για το τουρνουά “Ζιβανάρειο Basketball Cup“, που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία. Μέρος στο τουρνουά θα πάρουν η ΑΕΚ, το ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ Λάρνακας και το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές:

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος: “Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση. Έχω έρθει αρκετές φορές στην Κύπρο. Η φιλοξενία και οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Θέλουμε να δούμε κόσμο στο γήπεδο. Αυτά είναι τα φιλικά στα οποία θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα όσο αφορά στο τι πρέπει να βελτιώσουμε.

Έχουμε παίξει ένα φιλικό δύο μέρες πριν με την Ούνιξ Καζάν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η σωστή διαχείριση και να μην έχουμε προβλήματα”.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΠΟΕΛ για την πρόσκληση. Εύχομαι καλή τύχη στις ομάδες που μετέχουν. Θεωρώ ότι το τουρνουά θα μας βοηθήσει πολύ, καθώς είναι τα τελευταία μας φιλικά πριν από τα επίσημα ματς. Έχουμε θέσει ως στόχο το βήμα παραπάνω σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των υποχρεώσεων μας”.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ. Είναι τιμή να μετέχουμε στο τουρνουά. Ελπίζω οι ομάδες να δείξουν το ανάλογο θέαμα για τον κόσμο”.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ και τον κόουτς Κωνσταντινίδη. Οι συνθήκες εδώ είναι ιδανικές και το γήπεδο πολύ καλό. Θα είναι τα πρώτα φιλικά που θα είμαστε πλήρεις, άρα και τα τρία είναι πολύ σημαντικά. Ο χρόνος που έχουμε εδώ στο νησί είναι ίσως ο σημαντικότερος για να δεθούμε ακόμα περισσότερο». σημαντικότερος για να δεθούμε ακόμα περισσότερο”.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόνυ Κωνσταντινίδης: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση για το τουρνουά. Θεωρώ, ότι και οι τρεις ομάδες δίνουν μεγαλύτερη αίγλη στο τουρνουά. Όλοι στον ΑΠΟΕΛ δίνουμε ανάλογη σημασία και προσφέρουμε τιμή στον άλλοτε πρόεδρο της ομάδας. Θα είναι ό,τι καλύτερο για τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Οι Κύπριοι φίλαθλοι δεν έχουν την ευκαιρία να βλέπουν καθημερινά ομάδες, όπως το Ρέθυμνο και η ΑΕΚ. και θα είναι ‘ναι μια καλή ευκαιρία για να δει ο κόσμος την ομάδα”.

Ο Βασίλης Κούνας: “Να ευχηθώ καλή αρχή στις ομάδες. Είναι τιμή για εμάς που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες. Δεν έχουμε κάθε μέρα αυτή την ευκαιρία. Από εκεί και πέρα είναι τρία φιλικά, που θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε συμπεράσματα. Ως ομάδα δεν είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε το χρόνο μας και ευελπιστούμε ότι στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε εκπληρώσει τους στόχους μας”.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Δημήτρης Κουκούρης: “Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες προσπάθειες. Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοια τουρνουά για ανθρώπους που προσέφεραν στον αθλητισμό. Είναι ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε ομάδες από την Ελλάδα. Πιστεύω να παρουσιαστούμε λίγο καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά για να πετύχουμε το στόχο μας,  που είναι η πρόκριση στους ομίλους της Ευρώπης”.

Ο Ανδρέας Σιζόπουλος: “Να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ, που μας κάλεσε. Εύχομαι υγεία σε όλους. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε εμπειρία από το συγκεκριμένο τουρνουά και από εκεί και πέρα να χαρούμε τα ματς όσο μπορούμε. Παίζουμε με δύο ομάδες της Basket League και τον ΑΠΟΕΛ, που είναι βασικός μας ανταγωνιστής στο πρωτάθλημα και είναι χαρά για μένα να αντιμετωπίζω αυτές τις ομάδες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…