Κεντρική Basket League Άρης Λατρεία για τον Γιαννάκη στο Αργος Ορεστικό (pics)

Λατρεία για τον Γιαννάκη στο Αργος Ορεστικό (pics)

agiannakisargos2

agiannakisargos2H παρουσία του Άρη στο Αργος Ορεστικό για το ματς με τον Παναθηναϊκό “ενεργοποίησε” φιλάθλους που ήταν στο συγκεκριμένο μέρος και εκείνοι φρόντισαν να δείξουν την αγάπη τους προς τον Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και τους παίκτες της ομάδας. Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Ο ΑΡΗΣ βρέθηκε εχθές στο Άργος Ορεστικό για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους παίκτες του να γνωρίζουν την αποθέωση από τους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας.

Με το που έφτασε η αποστολή στο ξενοδοχείο, μια ομάδα φίλων του ΑΡΗ την περίμενε και την υποδέχτηκε με θέρμη ενώ το απόγευμα, φίλοι του ΑΡΗ συγκεντρώθηκαν έξω από το Κλειστό γυμναστήριο και μόλις έφτασε το πούλμαν, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, δημιουργώντας πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Δεκάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, μητέρες με μικρά παιδιά στην αγκαλιά, περίμεναν έξω από το Κλειστό γυμναστήριο μετά το τέλος του φιλικού, τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους παίκτες του, για να τους πάρουν ένα αυτόγραφο και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί τους, εκφράζοντάς τους την αγάπη και τον θαυμασμό τους.

Το ίδιο σκηνικό και στον κεντρικό πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού, όπου μετά το δείπνο παίκτες και τεχνικό επιτελείο έκαναν έναν μικρό περίπατο, με τον κόσμο να σηκώνεται από τα τραπέζια των παρακείμενων μαγαζιών, για να βγάλει μια φωτογραφία με τους παίκτες, να σφίξει το χέρι και ν’ ανταλλάξει δυο λόγια με τον «Δράκο»”.

agiannakisargos3agiannakisargosargos

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…