Κεντρική Eurobasket “Kρατήσαμε την Εθνική ψηλά και κερδίσαμε το σεβασμό”

“Kρατήσαμε την Εθνική ψηλά και κερδίσαμε το σεβασμό”

papanikolaou 1

papanikolaou 1

Η Ελλάδα είχε για τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης τον έλεγχο, όμως η Ρωσία αντέδρασε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και χάρη στην ψυχραιμία της ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρόκριση.

Ο Κώστας Παπανικολάου μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στο κενό διάστημα, στο τρίτο δεκάλεπτο που στοίχισε αρκετά, ενώ πρόσθεσε πως ενώ άκουσαν πολλά ως ομάδα στο τέλος έκαναν υπερήφανους τους Έλληνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ του Ολυμπιακού:

“Η αλήθεια είναι πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι μέχρι ενός σημείο. Ένα κενό που είχαμε στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου έδωσε την ευκαιρία στη Ρωσία να πλησιάσει στο σκορ. Στο τέλος ήταν θέμα κατοχών, ποιος θα έχει το πιο καθαρό μυαλό. Το είχε η Ρωσία και έφτασε στη νίκη. Δεν είναι η ώρα να πούμε πολλά πράγματα. Θεωρούσαμε πως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Ελέγχαμε στο παιχνίδι, αλλά ένα κενό στο τρίτο δεκάλεπτο μας κόστισε. Πέτυχαν μεγάλα σουτ. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, η Ρωσία το εκμεταλλεύτηκε και έφτασε στη νίκη. Η Ελλάδα δέχθηκε πολλά, άκουσε πολλά, αλλά νομίζω πως γι’ ακόμα μία φορά πάλεψε κι έδειξε πως έχει μέταλλο. Ακούστηκαν πολλά, μέχρι πως χάσαμε την ταυτότητά μας. Όμως κρατήσαμε την Εθνική ομάδα ψηλά και κερδίσαμε το σεβασμό των Ελλήνων“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…