Κεντρική Eurobasket Κλέβουν την παράσταση (pics)

Κλέβουν την παράσταση (pics)

Κλέβουν την παράσταση - Νίκος Σαρηγιαννίδης

doncic filiΤο 40ο Ευρωμπάσκετ πέρασε στην ιστορία, με τη Σλοβενία να φθάνει έως το τέλος του δρόμου. Οι Γκόραν Ντράγκιτς, Αλεξέι Σβεντ, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Λούκα Ντόντσιτς και Πάου Γκασόλ απαρτίζουν -σύμφωνα με τη ΦΙΜΠΑ- την κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης.

Τούτο το κείμενο, πάντως, ΔΕΝ σχετίζεται με το αγωνιστικό σκέλος, απεναντίας, αφορά στις γυναίκες των προαναφερθέντων παικτών. Άλλωστε, “πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα”.

Το eBasket σας παρουσιάζει τις συντρόφους των κορυφαίων παικτών του Ευρωμπάσκετ, οι οποίες -πέρα από δυναμικές- είναι κι εξαιρετικά γοητευτικές, κλέβοντας την παράσταση!

Τον… “μάγεψε” η Μάγια

Ο Γκόραν Ντράγκιτς, ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά, παντρεύτηκε, τον Αύγουστο του 2013, την “εκλεκτή” της καρδιάς του, Μάγια. Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια κι ο γάμος ήρθε ως φυσικό επακόλουθο. Τον Νοέμβριο του 2013, μάλιστα, γεννήθηκε ο γιος τους, Ματέο.

Η Μάγια τον… “μάγεψε” κι ο 31χρονος γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ “μάγεψε”, με τη σειρά του, μία ολόκληρη χώρα, η οποία ζει κι αναπνέει για το μπάσκετ.

Χάρμα ιδέσθαιCJAbRP2WsAAQqVS

Ο Αλεξέι Σβεντ, που “πλήγωσε” την Εθνική μας στον προημιτελικό, οδήγησε τη Ρωσία στην τέταρτη θέση της διοργάνωσης. Προφανώς, δεν σας ενδιαφέρει και πολύ αυτό, αντιθέτως επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τη Ναστάζια Ζιαντιτντίνοβα. Τη σύντροφο, δηλαδή, του 28χρονου γκαρντ.

Η γνωριμία τους πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα. Ο Σβεντ ήταν παίκτης της ΤΣΣΚΑ κι η Ρωσίδα καλλονή αποτελούσε μία εκ των τσιρλίντερ της “ομάδας του στρατού”.

zaiditinova1Ο έρωτάς τους είναι μεγάλος, κάτι που πιστοποιείται (κι) από το γεγονός ότι η Ναστάζια αναγκάστηκε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό. Βλέπετε, απαγορευόταν μια τσιρλίντερ να διατηρεί δεσμό με παίκτη της ΤΣΣΚΑ.

“Σκοράρει” κι εκτός παρκέ21

Σκοράρει κατά ριπάς εντός των τεσσάρων γραμμών. Ετοιμάζεται, πλέον, για το… άλμα στην καριέρα του, καθότι άφησε την Ευρώπη και τη Φενέρμπαχτσε, για λογαριασμό του NBA και των Σακραμέντο Κινγκς. Ο λόγος για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος διατηρούσε σχέση με μία εντυπωσιακή -αν μη τι άλλο- γυναίκα, την Άνια Σκούλετιτς. Χώρισαν το 2016 (πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο), με τον Σέρβο σούπερ-σταρ να είναι εργένης τούτο το διάστημα.

1 1Ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ αποδεικνύει ότι γνωρίζει πώς να “σκοράρει” κι εκτός παρκέ, με το μοντέλο από τη Σερβία να του είχε “κλέψει” την καρδιά.

Παιχνίδι σε όλα τα… μέτωπαhoristitlo 6

Το να αγαπιέσαι βαθιά από κάποιον, σου δίνει δύναμη, ωστόσο, το να αγαπάς κάποιον βαθιά, σου δίνει θάρρος”, έγραψε ο Λάο Τσε, ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της κινεζικής φιλοσοφίας. Ο Λούκα Ντόντσιτς διαθέτει τόσο τη δύναμη όσο και το θάρρος, όντας -μόλις στα 18 του- εκ των πρωταγωνιστών στο φετινό Ευρωμπάσκετ.

Στοιχεία που αναμφίβολα αντλεί (κι) από την ξανθιά νεράιδα, την οποία έχει στο πλευρό του. Η 19χρονη, Άννα-Μαρία Γκόλτες (η περί ης ο λόγος), είναι από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στη Σλοβενία και ζει τον έρωτά της με τον νεαρό γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ντόντσιτς δείχνει -με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο- πως το… παιχνίδι του δεν περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές, απεναντίας, είναι σε όλα τα… μέτωπα.

Λαμπερή ΚατερίναPau Gasol girlfriend Catherine McDonnell

Ο τελευταίος της παρέας, ο γηραιότερος της μπασκετικής φαμίλιας των Γκασόλ, Πάου, διατηρεί σχέση με τη λαμπερή, Κάθριν ΜακΝτόνελ. Η 28χρονη, άλλοτε αθλητική συντάκτρια στο τηλεοπτικό δίκτυο, “ABC News” (2010), βρίσκεται στο πλευρό του 37χρονου φόργουορντ/σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Μένει να δούμε αν τούτη η σχέση του Γκασόλ θα οδηγηθεί σε γάμο, ή αν θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Ο Ισπανός σούπερ-σταρ, μολονότι είναι απόλυτα επιτυχημένος στα επαγγελματικά του, δεν έχει σταθεί ιδιαίτερα τυχερός στα προσωπικά του.

Θυμίζουμε πως διατηρούσε πενταετή δεσμό (2009-’14) με τη Σίλβια Λόπεθ (τσιρλίντερ και μετέπειτα μοντέλο), ωστόσο, επήλθε ο χωρισμός, ένεκα της “απιστίας” -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής- της τελευταίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…