Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κι εγώ θα με έδιωχνα αν ήμουν ο Πασκουάλ!”

“Κι εγώ θα με έδιωχνα αν ήμουν ο Πασκουάλ!”

gentile

Η μεταγραφή του Αλεσάντρο Τζεντίλε στο ενδιάμεσο της περσινής σεζόν είχε συνοδευτεί από “κύμα” ενθουσιασμού στις τάξεις του Παναθηναϊκού αλλά η αρχική αντίδραση μετατράπηκε σύντομα σε απογοήτευση. Ο Ιταλός φόργουορντ δεν αντεπεξήλθε στις προσδοκίες, κάνοντας την εμφάνισή του σε 17 ματς, δίχως να βοηθήσει τους “πράσινους”.

Σε συνέντευξή του στην “Gazzeta Dello Sport“, o 24χρονος έδειξε ότι δεν πετάει στα σύννεφα, έχοντας διάθεση σκληρής αυτοκριτικής, μιλώντας για το πέρασμά του από την Ελλάδα.

“Αν βρισκόμουν στη θέση του Πασκουάλ, θα είχα κάνει το ίδιο πράγμα. Θα με είχα διώξει!“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζεντίλε, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: “‘Ήταν μια δύσκολη εμπειρία. Ξέρω ότι ήμουν πολύ κατώτερος των προσδοκιών, οπότε μπορούσα να καταλάβω την επιλογή του Πασκουάλ. Σε εκείνο το σημείο, δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω σε αυτό το επίπεδο”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζεντίλε έχει ήδη επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, μετά και από την “περιπέτειά” του στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, καθώς θα φορά τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν για την κηδεία του πατέρα του

Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν. Στην Τουρκία βρίσκετ…