Κεντρική NBA Κερ: “Θα είμαστε ακόμη καλύτεροι του χρόνου”
NBA

Κερ: “Θα είμαστε ακόμη καλύτεροι του χρόνου”

steve kerr

steve kerr

Την περσινή σεζόν, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κατέκτησαν το πρωτάθλημα με ρεκόρ 16-1 στα πλέι-οφ, πέτυχαν 67 νίκες στην κανονική περίοδο και έδωσαν την εντύπωση ότι το μοντέλο μπάσκετ που εφαρμόζουν παραείναι καλό ακόμη και για το NBA! Μπορεί κάποιοι να έχουν την εντύπωση ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα αλλά ο κόουτς των “dubs”, Στιβ Κερ έχει αντίθετη άποψη!

“Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι φέτος“, δήλωσε ο Κερ στη media day των Γουόριορς, όντας ιδιαίτερα αισιόδοξος. Ο 50χρονος κόουτς έδωσε έμφαση στη χημεία της ομάδας, καθώς οι 12 από τους 15 παίκτες θα είναι οι ίδιοι με πέρσι, κάτι που δεν ίσχυε στην off-season του 2016. “Πλέον, οι παίκτες έχουν εντρυφήσει στο σύστημα, την τακτική και την κουλτούρα της ομάδας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι μόνοι παίκτες που αποχώρησαν από τους Γουόριορς είναι οι Ίαν Κλαρκ, Ματ Μπαρνς και Τζέιμς Μάικλ ΜάκΑντου, με τους “dubs” να τους αντικαθιστούν με ιδανικό τρόπο. Η εκτελεστική δεινότητα των Νικ Γιανγκ και Όμρι Κάσπι αλλά και η τρομερή αμυντική δυναμική του ρόυκι, Τζόρνταν Μπελ θα αποτελέσουν χρήσιμα “όπλα”, με το ρόστερ της ομάδας να μοιάζει εκ νέου πανίσχυρο και υπερπλήρες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…